Jump to content

Featured Replies

Posted

sajt je super,ima korisnih informacija,sve pohvale

Moje pitanje je da li je neko zainteresovan da ide u Indiju tamo negdje u oktobru,novembru?

Znam da ima dosta vremena do jeseni ali za ovakvo putovanje treba se pripremiti dosta unaprijed.Ja svakako mislim ici sama,pa rekoh mozda ima jos ljudi koji su zainteresovani.Planiram ostati 3mj.jer kontam da zavrsim neke kurseve,ali za prputovanje,tipa Agra,Jaipur...se moze fino obici za mjecec dana.Pa eto da vas nesmaram vise ,cekam da se jave pravi serbian travelers,hehe

Zavisi kako gledas na to da li je rano.

Ja u ici u Avgustu, pod uslovom da me Iranci odbiju za vizu, a ako ne, onda u Januaru India ili Sri Lanka.

Preko IST naravno.

• 3 weeks later...

Ej cao Pepeljuga,

ovo je neverovatno, ja ovih nedelja stalno razmisljam o putešetviju po Indiji i to u oktobru, novembru. I baš sam htela da postavim pitanjce jel neko za :)

Ja sam ozbiljno zainteresovana, ni ja nisam skontala neku posebnu rutu, ali kao sto si rekla, vremena jos ima..

Šta si ti imala na umu....Koliko dugo bi ostajala, šta bi te najviše interesovalo da vidiš?...

• 1 month later...

Ja u ici u Avgustu, pod uslovom da me Iranci odbiju za vizu, a ako ne, onda u Januaru India ili Sri Lanka.

Preko IST naravno.

Cao Scout...kakva je situacija sto se tice zena kroz Iran??? Jel to bas ne moguce ili postoji neki nacin???

Jel mozete da navedete neke detalje u vezi Indije? Koliko se putuje tamo? koliko je tesko dobiti vizu? Koji su troskovi puta,smestaja...?

pozdrav

Preko IST naravno.

Cao Scout...kakva je situacija sto se tice zena kroz Iran??? Jel to bas ne moguce ili postoji neki nacin???

Devojke mogu u Iran, ali moraju da nose feridzu jos od same granice kad je predju.

• Author

jos je uvjek aktivan post,jedino sto sam u svoju turu uvrstila jos neke destinacije,tako da ce vjerovatno putovanje trajati jedno dobrih mjesec i po dana.Sad sam u ganjanju karte pa sam dosta zbunjena  :?  ali ima jos vremena pa cu biti strpljiva!!!! eto ko je zainteresovan neka se javi

• 1 month later...

Zelim da idem u Indiju,moja zemlja iz snova pored Tibeta...Ali samo na par nedelja,ne toliko dugo...faks,obaveze,finansije.Zanima me kako se ide,preko agencije neke,ili...viza,koliko para,hoteli ili provatni...Sve sto znate,plssssssssss :D

• Author

Evo situacija je sljedeca,najvjerovatnije idem za 2 mj.nesto mi se iskomplikovalo tako da bjezim ubrzo.U Indiju se ne ide sa agencijom vec o svom trosku sa rajom ili ti sam .Ja bih jako voljela da sebi nadjem saputnika puno bi lakse i zanimljivije bilo,eto ako si zainteresovana,planiram da poslije Dhelija mozda napravim kratku turu u Agri,i onda na sjever u malu Lhasu tj.Dharamsalu  e poslije moze i rishikesh,varanasi itd.sve dolazi u obzir

• 1 month later...

I ja bih voleo da posetim Indiju,a nikako da se odlucim,bilo bi lakse da jos neko ide..dalek je put a i zanimljivije je u drustvu.Isao bih na 2-3 nedelje.Oktobar/novembar.Cena povratne karte iz Istanbula je oko 330e.Plus bus/voz ili avion do Istanbula.(voz oko 100e, avion 200e).Smestaj je oko 5-10e.Sve u svemu nije potrebno vise od 1000e.Uglavnom se ne bih zadrzavao duze od 3 dana po mestu.Varanasi,Rishikesh,Dharmasala..

• 2 weeks later...

I ja bih voleo da posetim Indiju,a nikako da se odlucim,bilo bi lakse da jos neko ide..dalek je put a i zanimljivije je u drustvu.Isao bih na 2-3 nedelje.Oktobar/novembar.Cena povratne karte iz Istanbula je oko 330e.Plus bus/voz ili avion do Istanbula.(voz oko 100e, avion 200e).Smestaj je oko 5-10e.Sve u svemu nije potrebno vise od 1000e.Uglavnom se ne bih zadrzavao duze od 3 dana po mestu.Varanasi,Rishikesh,Dharmasala..

kod koga to ima za 330 evra? turkish airlines?

• 1 month later...

Ko je vec odlucio da ide u Indiju u oktobru? Strelice, jesi li se ti vec spremila?J a razmisljam poslednjih nedelju dana o putovanju u Indiju.