Jump to content

Featured Replies

Posted

Zdravo putnici :)

Planiram boravak van Srbije tokom celog avgusta i volela bih da se uklopim s još nekim kako zbog druženja tako i zbog podele troškova puta barem u nekoj etapi svoje marš-rute :)

Okvirne destinacije su Španija i/ili Italija i/ili Grčka ostrva/Peloponez (takođe dolazi u obzir i jedrenje). 

Malo o meni: Imam 33 godine, iz Beograda sam, već sam putovala sa ekipom koju sam našla preko ovog foruma i bilo je super. Volim kombinaciju izlazaka i chilla na plaži, ali i obilazak gradova i kulturnih dobara, sve zavisi kako se pogodim sa ekipom :D

Javite se za više detalja, ako je ekipa orna i vesela, sve se možemo dogovoriti. 

caos bachelorette,

istu muku mucim, ide mi se na more u julu/avg, na neke blize destinacije ( mediteran,jadran). U solo aranzmanu je sve preskupo pa bi bilo idealno naci nekoga. Mali problem- zivim u Pragu i odande bih i putovala ali dobra stvar je da letova ka svim ovim destinacijama ima. Na listu bih dodala jos i Hrvatsku, volela bih da posetim Korculu/Mljet/Lastovo, cula sam neke lepe stvari. Volim aktivni odmor, ne samo plaza vec malo levo-desno, da se vidi jos nesto. Drugi problem - ne vozim kola. Nisam ljubitelj turistickih atrakcija pa sam gledala manje izvikana mesta poput Menorke,Parosa,Milosa ali bih mogla da se prilagodim.

Ako se ovde skupi neka cool ekipa, ubacite i mene :)

Zdravo bachelorette,

Dopala mi se tvoja ideja, a kako mogu na odmor krajem avgusta, mislim da možemo da se uklopimo. 

Ja bih radije u Grčku pošto oni ne prave problem za vakcine. Ostrva ili Peloponez, meni je sve jedno. Vozač sam tako da možemo da rentiramo auto. Takođe volim aktivan odmor pa mislim da i tu neće biti problema.

Iz Niša sam, imam 36 godima i mnoooogo mi se ide na more?

Cao, Bachelorette :)
Ja planiram pocetkom avgusta u Italiju. Razmisljala sam da budem par dana i u Spaniji, ali mi je ta varijanta kao solo putnik preskupa, ali ukoliko se iskombinujem sa nekim, otvorena sam za to.

Najverovatnije cu kolima, kako bih obisla vise mesta.
Ukoliko si zainteresovana, javi se.
Takodje, poziv se odnosi i na ostale u temi, ukoliko su zainteresovani.
Pozdrav

3 hours ago, MilaM602 said:

Cao, Bachelorette :)
Ja planiram pocetkom avgusta u Italiju. Razmisljala sam da budem par dana i u Spaniji, ali mi je ta varijanta kao solo putnik preskupa, ali ukoliko se iskombinujem sa nekim, otvorena sam za to.

Najverovatnije cu kolima, kako bih obisla vise mesta.
Ukoliko si zainteresovana, javi se.
Takodje, poziv se odnosi i na ostale u temi, ukoliko su zainteresovani.
Pozdrav

Zdravo,

ja sam zainteresovan za putovanja u Italiju i/ili Spaniju. Posalji mi detalje putovanja u poruci, koliko dana i sl.

On 7/2/2022 at 1:26 PM, bachelorette said:

Zdravo putnici :)

Planiram boravak van Srbije tokom celog avgusta i volela bih da se uklopim s još nekim kako zbog druženja tako i zbog podele troškova puta barem u nekoj etapi svoje marš-rute :)

Okvirne destinacije su Španija i/ili Italija i/ili Grčka ostrva/Peloponez (takođe dolazi u obzir i jedrenje). 

Malo o meni: Imam 33 godine, iz Beograda sam, već sam putovala sa ekipom koju sam našla preko ovog foruma i bilo je super. Volim kombinaciju izlazaka i chilla na plaži, ali i obilazak gradova i kulturnih dobara, sve zavisi kako se pogodim sa ekipom :D

Javite se za više detalja, ako je ekipa orna i vesela, sve se možemo dogovoriti. 

Zdravo, moze li vise detalja o putovanju u poruci? 

Hvala

• Author

Cao svima,

da update-ujem da ovaj post jos vazi :)

Od Italije fokus je pao na Siciliju, mogu da se nadju povoljan smestaj i karte za avgust, gotovo bilo koji termin. Ali sam otvorena i za druge predloge za mesto. Uglavnom, ovo putovanje je isplativije u slucaju samostalnog trazenja karata i smestaja, nego preko agencije, tako da sam pre za tu opciju.

Takodje, i grcka ostrva ostaju kao ponuda i dalje. Mozemo da se dogovorimo koje ostrvo, neki okviran datum bi bio ili prva nedelja avgusta ili posle 15. avgusta, posto se par nas vec dogovara :) 

Sto se mene tice, ista ekipa bi mogla sa mnom i u Italiju i u Grcku a moze i samo na jednu od destinacija, sve je stvar dogovora. :)