Jump to content

Featured Replies

ja jurim nesto od 75l mada mi i ovaj od 60 sto imam odgovara, bar kad je u pitanju zapremina..

• 2 weeks later...

Pozdrav ljudi

Da li negde u NS ima dobar izbor ranceva? Vidim da su bolje radnje u BG.

Ja bih nesto od 60-75l

Mile Dragic ima kvalitetan ranc od 70tak litara za 6500din... ako imas tu prodavnicu u NS, probaj tamo, jer u BG ima po toj ceni:))

Mile Dragic ima kvalitetan ranc od 70tak litara za 6500din... ako imas tu prodavnicu u NS, probaj tamo, jer u BG ima po toj ceni:))

Pavo da ti kazem nisam ni cuo za tog lika , ali sam otisao na net. Imaju dva ranca na sajtu od 60l.

http://www.armyequipment.com/images/product/slike/ranac1.jpg

Mada vidim da su u BG u onoj radnji koju ste pre pominjali, mislim da se zove GORA ili tako nesto, imaju dosta dobar izbor ranaca, ne znam koje su cene, vidim da sajt nije bas updatovan.

Hvala i pozz

Mada vidim da su u BG u onoj radnji koju ste pre pominjali, mislim da se zove GORA ili tako nesto, imaju dosta dobar izbor ranaca, ne znam koje su cene, vidim da sajt nije bas updatovan.

Hvala i pozz

Koliko se sećam Gora drži Ferrino rančeve koji nisu među jeftinijim, imaš na www.devetka.com par Ferrino rančeva, pa pogledaj kog su reda cene. Pogledaj i na http://www.alpinepro.cz/srp spisak prodavnica po Vojvodini i njihove modele, a proveri i u Intersportu u Merkatoru. Toliko ti mogu pomoći oko NS radnji, ako te zanimaju beogradske mogu navesti još par.

Pozdrav ljudi

Ja bih nesto od 60-75l

pozdrav,

ima vise mesta u Beogradu gde mozes naci ranceve te litraze, gora,devetka,sportimpuls (svi prodaju ferrino, mada u 9ci imas i jos par marki, za goru ne znam dal prodaju iskljucivo ferrino ili ne ),intersport prodaje deuter i mckinley ranceve, i ima jos nekoliko prodavnica, al ja gde god sam bio, ne nadjoh ranac ispod 8000 dinara ( kad je u pitanju zapremina koja tebi treba ) Inace Deuter je najskuplji ( al i najbolji ;) )

Pozdrav ljudi

Ja bih nesto od 60-75l

pozdrav,

ima vise mesta u Beogradu gde mozes naci ranceve te litraze, gora,devetka,sportimpuls (svi prodaju ferrino, mada u 9ci imas i jos par marki, za goru ne znam dal prodaju iskljucivo ferrino ili ne ),intersport prodaje deuter i mckinley ranceve, i ima jos nekoliko prodavnica, al ja gde god sam bio, ne nadjoh ranac ispod 8000 dinara ( kad je u pitanju zapremina koja tebi treba ) Inace Deuter je najskuplji ( al i najbolji ;) )

Hvala za info

Inace super vam je ovaj forum , otkrio sam ga skoro ali ima zaista korisnih stvari

poz svima

Sad sam tek video na netu da je do 19.aprila bila neka akcija u intersportu!  :bang: Pise McKinley Beluga 40L 2300din! Jel to postoji sada negde?

Ja danas bio do Merkatora i McKinley neki od 35L, deluje bas fino, kosta 5000. Pa sad.....a po vasim opisima, deluje mi kao OK marka, pogotovo sto necu ici na put oko sveta s njim.

Ja sam prosle nedelje uzeo McKinley Kiama 38 od 35 l u Intersportu u Merkatoru u Nisu. Odlican ranac. 4250 dinara i jos sam dobio uskrsnji popust od 10%. Toplo preporucujem ovaj ranac zbog funkcionalnosti mada nisam jos stigao da ga isprobam.

ja sam prosle godine kupila taj McKinley beluga 40l za 1800 din  :?:D

nosila sam ga 2 puta na putovanja od po mesec dana, pokazao se super.. doduse mogao bi biti malo veci, al na kraju mi i to sto sam ponela bude dovoljno :P

kad rikne, sigurno uzimam neki 50+

Ja sam bio pre par dana u Intersportu u merkatoru, i cene su im blago receno visoke, bar za mene studenta :)

Nijedan McKinley ( 40l pa navishe ) nisam nasao ispod 5-6000...bar koliko se setjam :) Ovi preko 50 litara su preko 9000 dinara... deuter necu ni da komentarisem :hihi:

mada, moram priznati da je izbor ranaca mnogo veci nego prilikom proslih poseta intersportu

• 2 weeks later...

Nedavno sam u Intersportu u Merkatoru kupio ranac MCKInley Explorer od 85L i prezadovoljan sam! Puno pregrada za sitnice, siroke bretele koje ne seku ramena, dodatak za vodu koja se moze nositi na ledjima u samom rancu i jos 100 nekih malih sitnica koje vam olaksavaju zivot i teret nosenja... koliko se secam Intersport postoji jos i u Poslednjoj ulici desno (ne znam kako ze zove tacno) kada se ide knez Mihajlovom ka Kalemegdanu. Sem toga 9 strana sveta i Gora nude lep izbor Ferino ranaca...

Ko voli nek izvoli  :)

Srecan put  :mah:

Ta Poslednja ulica se zove Kralja Petra i vise tamo nema Intersporta, ali ima Delta sporta, a imaju i kampersku opremu.

• 2 weeks later...

Evo jedne, po meni, korisne informacije. U novom sadu u inter sportu u merkatoru sam kupio za 4999 dinara ranac od 45l marke McKinley. Ima sve one stvari sto ste pricali da treba paziti kod kupovine: otporan na kisu, ima dzepove sa strane, ima onaj donji dzep da ne moras da ceprkas po njemu za ako hoces nesto sa dna, kaisevi za ramena se mogu podesavati p visini, ima kaiseve za vrecu za spavanje skroz dole i ne visi ti ispred guze vec je nakacena na onaj donji dez (al' sam ga objasnio). Jedino sto nema je onaj sistem za luftiranje ledja i kaisevi oko struka ne mogu da se skinu. Ostao je jos jedan komad ovog tipa, navali narode ;D

Mislim da sam lepo prosao. Jesam li?

Evo, da i ja dam mali doprinos diskusiji, kao dugogodišnji planinar koji se sa rancima vucarao i po gradovima, i po planinama (jedino su mi džungle za sada promakle  :D ).

U Nišu - na auto-pijaci prodaje Srđan neke kineske EYE mountain rance, digao je cene opasno, ali i dalje su da kažemo konkurentne. Kreću se tako, od 2000 pa do 3000 din. Imate u Magmi (preko puta Kalče) Adventure rance. Koriste ih ljudi, cene su tu negde, niske. Na kraju, u Intersportu može da se ubije nekad neko dobro sniženje (kao do skora, kupiš 2 stvari, treću dobiješ DŽ).

Beograd i Sofija su prave stvari po meni što se ranaca tiče. Ja lično, kao i Kika, imam Tasheva, starog dobrog bratka Bugarina. Model Kentaur 80 + 15 litara, kupljen još 2003 god. Model Kentaur je inače BR.1 kod Tasheva, jer je od Cordure, specijalnog materijala. Nema gde ga nisam nosio, čak je bio i na 4810m visine, na 3918m u Turskoj... Da ga ne ureknem, super se pokazao. I traje, i nadam se da će da me služi još mnogo, mnogo godina. Tada su još bili slabo rađeni, a vidite koliko drži. Danas su, koliko primećujem, nabudžili još neke funkcije, tako da je svetski. Cena mu je oko 80 evra u Sofiji, zavisno od radnje, ali za toliko može da se nađe. Ona H2 0 funkcija i pokrivač za slučaj kiše su ono najbitnije po meni što svaki veliki ranac (60 l plus) treba da ima. Ja sam recimo dodatno kupio taj pokrivač za kišu, košta preko 1000 din u Merkatoru. A kod novijih ranaca je ugrađen u ranac, pa vi vidite.

I da ne zaboravim - www.tashev.bg, za sve informacije.

Drugo mesto u Beogradu koje koliko vidim niko od vas nije pomenuo (a doduše za njega slabo znaju i planinari) je ALP. Kucajte WWW.ALP.RS, videćete gde su, prošetajte i izaberite. Prodaju češki program - HUSKY, CAMP italijanski itd. Ja recimo imam Husky šator i vreću - DO YAYA SU! Sve pohvale. Česi su ipak među 3 svetske planinarske sile, pa vi vidite.

Gora u Beogradu, posetite je, Hatlak (vlasnik radnje) mi je poslao mail pre nedelju-dve kako imaju neka extra sniženja za neke britanske rance, B2B, tako nešto, nemam pojma, ali vredi videti. Naravno, to sniženje neće biti do kraja sveta i veka, put pod noge pa u Goru! :)

To je to oko ranaca narode, uživajte u kupovini, ali svakako uvek pre toga konsultujte net, sajtove proizvođača, tu ima svega.

• 2 weeks later...

Imam ranac od 80+15 l Tashev. Koristio sam ga svega 2x po 10 dana i vise mi ne treba. Ozenio se, dete... i nema vise mesta takvim putovanjima.

Ako je neko zainteresovan... [email protected]

• 2 weeks later...

URADI SAM ima neq akciju koja traje do 20.6. i izmedju ostalog imaju neki MAGNUS ranac, 60L, deluje ok bar na slici, a icu nadam se danas da ga vidim i mozda pazarim - 1950din.

Jel cuo neko nekad za MAGNUS?

URADI SAM ima neq akciju koja traje do 20.6. i izmedju ostalog imaju neki MAGNUS ranac, 60L, deluje ok bar na slici, a icu nadam se danas da ga vidim i mozda pazarim - 1950din.

Jel cuo neko nekad za MAGNUS?

daj link sa tom slikom...

U NSu, ali akcija je u svim njihovim prodavnicama, kolko sam skontao. Nego, ja qpio, svideo mi se, a sad valjda ce vredeti za te pare. U svakom slucaju bi trebao neko iskusniji da da ocenu. Meni izgeda OK. :blob: