Jump to content

Featured Replies

Trenutno daju jako dobar popust u Intersportu - Merkator, Novi Beograd na sve artikle. Danas sam kupio McKinley Grand Canyon 75l za 4200din.

Popust u Intersportu je do 50% na odecu i obucu ali je i kamp oprema na finom popustu. Cuo sam da postoji i dodatni popust od 20% na kasi. Odoh sutra da kupim sator :))

;D ja bila sinoc u Inter sportu. Castila se sa rancem i podloskom. Popust od 20% zaista postoji na kasi. Samo nisu imali bas neki izbor satora  :( ukoliko ti ne odgovara da teglis neki od 4.5 kg.

Za one koji su zaposleni predlazem vadjenje merkator pika kartice. E onda mozes da kupujes i u Inter sportu na odlozeno do 12 rata bez kamate, pa dodje povoljnije kada tako razvuces, a popusti vaze i u ovom slucaju  ;D

• 4 weeks later...

Hehe, nisam kupio šator ali sam uzeo podmetač za spavanje :) Mada, primetio sam da je Intersport jeftiniji i daleko opremljeniji u Sloveniji i Italiji... a i pre nekoliko godina u Tuzli sam platio 25% jeftinije vreću u odnosu na Beograd...

Marza bato marza, sve ovde ide preko nekoliko ljudi ...

Popust je bio do 15tog avgusta.

Bio je jos jedan popust posle 15tog, za vikend 21/22.

Trenutno nema popusta.

Pozdrav

• 1 month later...

Upravo stigla iz Segedina, kupila ranac od 100 litara po 9700 forinti na kineskoj pijaci i jos jedan po 10980 forinti u prodavnici kod Zelene pijace, buduci da su na pijaci imali samo jedan... Pronasli smo i onaj famozni od 110 litara (samo je malo siri od ovih koje sam kupila) i kosta 11980.

Posto me je dvoje ljudi pitalo o detaljima, napisacu ih ovde, kineska pijaca u Segedinu radi svakog dana osim ponedeljkom, do 13.00. ona se nalazi na samom ulazu u Segedin kada dolazite od Horgosa.

A prodavnica u kojoj se mogu kupiti ti veliki rancevi se nalazi u ulici koja od stare robne kuce vodi ka Zelenoj pijaci, pa pred kraj te ulice sa desne strane nalazi se prodavnica za tasnama, putnim tasnama i rancevima. Mnogo torbi je izlozeno ispred same prodavnice tako da ju je tesko promasiti.

• 2 months later...

Zna li neko gde sve u Beogradu imaju da se kupe ti rančevi od 35+ litara, u Intersportu su dobri, ali najveći u od 35 l.

dvoumim se izmedju ranca mckinley grand kanjon i ferrino transalp 75 lit.treba mi za kampovanje 2-3 puta godisnje po 5-7 dana.Za ferrino sam cuo da su dobri sa svih strana e sad za Mckinley  :?

Svaka pomoc u odabiru ranca,saveti,preporuke.......castim cugu pijjj pijjj

Mislim da i sa nekim kineskim pijacarem neces imati problema sa takvom frekvencijom koriscenja. Ja imam neki noname od 65l koji me sluzi vec 4 godine, prosao je sve i svasta, preneo kg i kg, a i dalje sluzi.

Imam i Mckinley ranas od 28l, koristio sam ga sto za fax, sto za kraca putovanja, kampovanja i sluzi i dalje. I nosio je doobru kilazu! Doduse, jednom sam ga preopteretio, pa se pokidao deo koji ide reko ramena, krojac zasio za 150din  i evo, od tad vec 2 godine, bez problema!

Mislim da bas moji neki drugari koriste Mckinley grand canyon i da ih sluzi vec dosta. A verujem i da su Ferrinovi jos bolji, no, ne znam nikog ko ga ima.

U svakom slucaju, moj ti je savet, uzmi jeftiniji!

znaci mckinley je isto dobar,ne zurim se sa kupovinom pre proleca ili cak leta posto imam mile dragic ranac nov,samo mi unjega nestane sator za 3 osobe sa ostalim stvarima koje mi isto trebaju.Taj ranac nema nikakvu mogucnost kacenja sa spoljnje strane a i to mi bas ne izgleda lepo,pa bih zato neki veci pravi backpackerski ranac.Ako sam objasnio kako treba ::crazy: ::crazy:

• 2 weeks later...

Sada sam bio na njihovom sajtu,nemaju nikakav katalog sa proizvodima na tom popustu.Steta...

ja narucih pre neki dan robens kenora 60+10, mislim da ce dobro da posluzi :) tj. kolko videh, u pitanju je dobar nemacki proizvodjac... je l neko imao iskustava sa njihovom opremom?

trebalo bi krajem nedelje da stigne, pa javljam utiske preliminarne... a isprobacu ga tek nekad na prolece  :kamp: to mi inace prvi  "pravi" ranac i nadam se da cemo se lepo slagati <3