Jump to content

Featured Replies

Izgleda da ja uvek kasnim....Nego vukad vakcinisao li si se? ja sutra idem na vma da primim vakcinu protiv zute groznice 2100 dinara.....

Ja idem u Peru, u delove koji su relativno bezbedni tako da se verovatno necu ni vakcinisati.

Air Comet ima novu promociju, iz Madrida za

Havanu, Bogotu, Quito, Guayaquil, Lima i Buenos Aires

399 eur povratna sa taksama

Ja idem u Peru, u delove koji su relativno bezbedni tako da se verovatno necu ni vakcinisati.

Hej, vukad, gde ćeš biti i koliko ostaješ? Danijela i ja takođe planiramo da krenemo za Peru, ali nešto kasnije, u drugoj polovini jula ili u avgustu.

Cao, ja cu verovatno Lima-Cisco-Machu Picchu-Titicaca-Arequipa-Nazca-Lima. Jos nisam razradio detalje. Ostajem dve nedelje.

Ja sam pre nekoliko godina bio i Venecueli i Peru i nikakva vakcina nije bila uslov, niti sam se ja vakcinisao. Leteo sam iz Karakasa nekim aeropostal-om, ali se stvarno ne sećam cene. Sećam se da me je prilično iznervirala izlazna taksa, valjda iz Venecuele, ali nisam siguran. Nije bila jeftina uopšte...

Izgleda da ja uvek kasnim....Nego vukad vakcinisao li si se? ja sutra idem na vma da primim vakcinu protiv zute groznice 2100 dinara.....

ja kada sam isao da se vakcinisem, nisu imali vakcine niti su znali kada ce ih dobiti, tako da sam se vakcinisao u Brazilu ( bila je nesto smesno jeftina) , mada za Brazil i Argentinu nema potrebe za vakcinom