Jump to content

Featured Replies

13 hours ago, sandrolina said:

Koja agencija pribavlja ove vize za 10eur? moze li ime iste?

egencija ne pribavlja, nego samo odnese pasose u ambasadu, kad vec kombijem idu u zagreb....terra travel to nosi

Dobro, znaci obezbedi za tih 10eur da pososi stignu u konzulat u Zg, preda pripremljene papire za vizu, i vrati vizirane pasose u Bgd vlasnicima :smile:

Vise nego dobro.

Hvala na odgovoru.

Edited by sandrolina

Sada vidim tek da si mi PM poslala još u nedelju, nisam se logovao od tada izgleda. 

Napisao sam ti tamo i za drugu opciju. 

Naravno avionsku kartu ne moraš zaista i da kupiš, samo rezervišeš i odštampaš to, pa posle kada imaš vizu ideš kada hoćeš

HITNOOOOO

Nalazim se u Kambodzi ,bila na Tajlandu, nemam vise vizu naravno, ali bih zelela da se vratim. Mogu li dobiti vizu na aerodromu VOA ili negde u Siem Repu gde se trenutno nalazim????

Hvala

Ne može VOA, može u Phom Phenu a možda može da odradi  i neka agencija u S. Repu.

Hvala, resila preko agencije u Sihanoukvilu gde se trenutno nalazim. Agencija radi na "veliko", preda im se pasos, usluga 10 dolara , jedna slika i sama viza se ne naplacuje od pre mesec dana.

• 1 year later...

Da li neko zna da li se i ove godine lako produzava tajlandska viza tj. lako dobija nova za ponovni ulazak na Tajland? Planiram sa Tajlanda u Kambodzu, pa nazad na Tajland ako mogu tu novu vizu dobiti tamo. Ima li svezih iskustava? 

• 3 weeks later...

Zna li neko da l bi mogao da dobijem vizu za Tajland na Tajvanu? Trenutno se nalazim u Kini (Zhuhai), za 7 dana idem na Tajvan, a posle toga bi da odem na Tajland. E sad nisam siguran da li mogu da dobijem vizu, a trebalo bi da kupim avio kartu uskoro. 

• 3 weeks later...

Evo da odgovorim sam sebi, mozda nekom koristi nekad. Lako se dobija viza za Tajland na Tajvanu. Iako to nije ambasada Tajlanda, vec kao neka kancelarija izdaju vize i za one koji su na turistickoj vizi na Tajvanu. Od dokumenata traze povratnu avio kartu, popunjen formular (koji se dobija tamo na licu mesta) i 1 slika (kao za pasos). 30 evra kosta viza i dobija se sutradan. 

• 11 months later...

Da li neko zna kako se popunjava formular za tajlandsku vizu - polje STATUS (zaposlenja) ako radite ali ste neprijavljeni? 

https://www.thaiconsulate.rs/formular-application-for-visa/