Jump to content

Featured Replies

Posted

Cao svima

Pre svega idem na nedelju dana krajem aprila (23-29.) na dan-dva u London i 3-4 u Mancester. Pretpostavljate zasto, fudbal i Mancester Junajted. Sto se ovog tice, sve sam rezervisao i organizovao. Nema izmena i prilagodjavanja uz put.

A na leto planiram da idem na malo duze, recimo nekih mesec dana. Npr. posle EXIT-a, to je neki 15. jul odokativno, pa onda do... nemam pojma, minimum do sredine avgusta, ali u zavisnosti od obaveza (i mogucnosti odlaganja istih) mozda i duze. Tad planiram nekih 10-15 dana u Londonu, ostatak po vascijeloj UK: Kardif, Edinburg, Belfast skoro pa obavezno, ostalo vec kako bude...

Pa ako neko ima slicne planove, jav'te se

P.S. Dobro bi mi doslo ako neko ima i hoce da mi pozajmi britansku sim karticu, neki od papirnih (imam ih brdo u e-formatu) vodicha za London, Britaniju i slicno, a i ako imate neki savet, slobodno!

Hvala na paznji...  ;D

Ujkice ja cu u to vreme biti u Velsu sa Vladom the kuvarom a 2. i 3. maj cu biti u Londonu.

Ja imam let 25. iz Temisvara za Milano pa Milano - Bristol.

Vracam se verovatno JAT-om ali taj deo josh nisam resila.

• Author

Uh, tako blizu a tako daleko... Evo detalja mog puta: Pula-London 23. aprila, odma nastavljam za Mancester, tamo do 27., pa nazad za London. 29. aprila iz Londona za Zadar, a taman ce tamo biti onaj Balkan Mafia meeting. Kao sto rekoh, prioritet mi je ta utakmica, jer je sezona. A na leto, kad budem imao vise slobodnog vremena, sve ostalo :)

Reche mi Vlada da cete zajedno u skitnju, lepo se provedite, dobri ljudi!

5 funti sa 5 funti kredita UK sim kartica, koliko se secam vodafon... uzivajte :)

:mah:

• 2 weeks later...

Dacu ti ja karticu, imam i vodice, u papirnom formatu,Rough Guide London, Key guide Britain, Rough guide Scotland, Lonely planet Walking in Scotland, i Secret london (za setanje savrsen)

• Author

Sta ti je profi domacin! Meni neko kad dodje ja mu dam neku budjavu kartu Novog Sada iscepanu iz novina... :)

Planiram krajem aprila London par dana sa obilaskom Stratford-upon-Avon .

Kasnije Wales.Ili obrnuto.Sve zavisi od avio karata koje još nisam kupio.

Fuca?Da ne gledaš možda United-Spurs?

Moji garlesi imaju seson tickets za Watford i Spurse.

Nešto ću valjda gledati.

BTW moji domacini u Velsu su mi obećali:

Black Mountain

Brecon Beacons

i još svašta nešto.

Pošto idem samo da obidjem poslovnjake,imaću vremena na pretek.

Ne bi bilo loše da organizujemo neku uživanciju.

Javite se na pm.

• 2 months later...

cao svima,

Posto sad prvi put pisem imam par pitanja. Najpre i najvaznije, da i ja hocu u London. Medjutim tu je uvekj standardno pitanje: DOBITI VIZUUUUUUUUUUUUUUUU :psuje:

Pa bi bila zahvalna ako bi neko pritekao u pomoc, ugalvnom sam za uvek varijantu putovati po inostranstvu....... .

Inace radim , tako da nebi bilo problema sto se tice sa te strane, dobijanje godisnjeg, potvrda o zaposlenju itd.

Hvala unapred.

Moj mail : [email protected], ako neko ima neki predlog, sugestiju ....help :-[