Jump to content

Featured Replies

Marino, sestro slatka, svaka cas'! Jel se secas kad sam ti rekao ono ispred doma kad smo bili da ces jednog dana zavrsiti u Indoneziji? Naravno, ovo sam izmislio, ali zvuci lepo! Jos jednom, svaka cast i lepo se provedi! Donesi nam kuci znacku!

• Author

Grad nije nešto posebno interesantan, ali je pogodan kao baza za mnoge dnevne i višednevne izlete.

Znam, zato sam i pikirala na njega. Centralno rasporedjen. Matematicki um  ;D

• 3 weeks later...

Svaka čast ;) Da osvetlaš obraz nama koji ubuduće budemo hteli da idemo ;))

• 9 months later...

zdravo ljudi ja sam nova na ovom fprumu i vec mesec dana trazim informacije o ovoj indoneziji. da li ste u kontaktu sa tim ljudim a koji su tamo, sta kazu?

i onaj sajt mi je nesto jako konfuzan. ja bih se svakako sledece godine prijavila jer nisam sad u srbiji, ali bih volela da prikupim sto vise informacija.

pozdrav!!!!

• Author

Ja sam u kontaktu sa samom sobom u poslednje vreme... evo sta ja kazem...

vecina ljudi koje sam upoznala nema predavanja na fakultetu, samo putuju, zezaju se, pokupe stipendiju i uzivaju... doduse stipendija je mala i ako imas neki posao sa strane... odlicno...

ako stvarno hoces da ucish onda ides u Jakartu, u gradove oko Jakarte posto ministarstvo tamo vrsi kontrole univerziteta pa moraju da rade kao besni ili na Politehnical Negiri na Baliju...

skolovanje u Indoneziji je poprilicno lose... ja predajem analizu studentima 3. semestra studija matematike i predajem im ono sto sam ja ucila u 3. razredu gimnazije. Osnovno i srednje obrazovanje im je 12 godina kao kod nas... ali sta rade tih 12 godina, ne znam...

tako da sam ja odlucila da batalim stipendiju i Indoneziju i sledece nedelje se selim u KL posto sam dobila posao tamo

teg