Jump to content

Featured Replies

Posted

da li je neko nekada zvao/stupio u kontakt sa wizzairom? na sajtu imaju ovo:

For calls answered in English (other languages available)

In UK 0904 475 9500

(calls charged at GBP 0.65 per minute. Calls from mobile networks may be charged at a higher rate)

i ja zovem taj br sto puta dnevno, ali izbacuje non stop. moguce je da nesto nisam dobro uradila. birala sam 0044 i onda izbacila tu 0 na pocetku i birala dalje ceo broj. probala sam i sa 0 ali nikako ne radi :S ima li neko pojma kakav je ovo broj i da li je neko nekada uspeo da ih dobije?

To je specijalan broj koji mozes da pozoves samo iz zemlje iz koje je telefonska kompanija koja im pruza tu uslugu. Dakle, dzaba ti sto okreces pozivni za UK, ne mozes ga dobiti, kao sto ni oni odatle ne mogu pozvati nase 0900 i 0800 brojeve.

• Author

oni kazu da je to br za sve zemlje, a posle nabrajaju i te specijalne brojeve samo za odredjene drzave.... tako da.. nemam pojma...

• Author

pa znam, ali ti brojevi nisu na onom spisku dole "local numbers"... nije naglaseno da je only za UK....  :102:

Wizz Air Hungary Airlines Ltd, Vecsés. Virtual Places in Vecsés. Lőrinci út 59, Airport Business Park C2, 2220 Vecsés +36 180 5009345 www.wizzair.com ...

Probaj da ih nazoves na gornji broj... drzim ti sipke.

• Author

hvala pedja... mozda nesto s mojim telefonom nije u redu, jer ni ovaj br ne mogu da dobijem... sad sam im poslala fax pa cemo da vidimo...

:mah:

Ja sam im vec poslao mejl i nista. Zovem, ne moze da se dobije. A vazno mi je jer kupujem karte za vezani let, a ne mogu da cekam 30 dana da bi mi odgovorili na mejl. Pozdravio sam se vec sa 15 evra za povratni let, ako ce  se obogatiti na tome, neka im je na cast! Hteo sam da im posaljem jedan mejl gde cu na finjaka da ih okrpim. I da im kazem da necu nikad vise leteti njima jer su neozbiljni. Pozvao bih se i na nekolicinu ljudi sa ovog foruma koji su u istoj situaciji, kao i na ovaj sajt u smislu da ih vise necu "reklamirati" ovde, a ovo je, dozvolicete, ipak bitan sajt vezan za putovanja na internet nebu Srbije :) Naravno, sve ovo samo u slucaju da se svi slozite, ukljucujuci i glavnokomandujuce ;) Ako im je u interesu da gube potencijalne musterije iz Srbije, verovatno mi nece ni odgovoriti. U suprotnom, nadam se brzem odgovoru, ako imaju bar imalo ozbiljnosti i odgovornosti.

• Author

posto su moje karte za vezani let vec kupljene pokusavam prvo na finjaka sa wizzom. ako mi ne izadju u susret onda cu da napadnem na sve nacine  :death:

:) Samo da kazem da sam konacno uspeo da dobijem wizzair telefonom! Otkazao sam let koji mi ne odgovara, receno mi je da ce mi novac biti vracen na karticu, a da cu novu rezervaciju dobiti mejlom u roku od par dana. Sad opet ostaje samo da cekam! Inace, okrenuo sam onaj broj koji su poslali u mejlu. A vec sam bio spreman svasta da im uradim :evil:
  • Author

I ja sam ih danas dobila, iz prvog pokusaja. Izgleda da ranije nesto sa tim brojem nije bilo u redu...

Posto u mi promenili datum za Barsa-Temisvar, pitala sam ih da mi zamene let za Barsa-Budimpesta za isti datum koji je bio, ali su rekli da je to nemoguce jer te dve linije nesto kao, nemaju istu vrednost...  :potty:

Tako da sam morala da otkazem let koji su mi predlozili kao zamenu, sama kupim novi, do Budimpeste, i budem 20 € u gubitku...  :death:

• 2 weeks later...

Evo kako funkcionise otkazivanje leta kod Wizzaira. Kad su me obavestili da su mi promenuli datum leta Venecija-Temisvar, odmah sam im poslao mejl, da zelim da zamenim taj let sa letom Milan-Temisvar, za iste pare, za datum koji sam prvobitno zeleo. I tako ja cekao na odgovor i cekao, skoro 2 nedelje, sto puta se ispredomisljao za to vreme, ovako cu, onako cu i resim konacno da ja ipak otkazem taj let. I uspem konacno da dobijem njihov call centar, kao sto sam vec pisao, sad otkazem let, jer sam tako resio i mislim-gotovo sve. Ali avaj! Sutradan nakon tog mog poziva, stize mi odgovor na onaj moj mejl od pre 15 dana. Kazu, ako hoces da zamenis let, moze, samo cekamo tvoju potvrdu! Aman, ljudi, pa jesam ja kontaktirao 2 razlicite firme ili sta?? Zovem ponovo call centar, ponovo otkazujem, ovog puta, nadam se, uspesno! Kazu, pare vracaju na karticu u roku od 2-3 nedelje. Aj, videcemo, nastavak sledi :)

• 2 years later...

Pozdrav,

da li neko zna koji je format broja kada kupujes kartu na stranici wizz aira. Uvek mi izlazi proverite format broja nebitno sta god da napisem.

Nadam se da neko zna odgovor...

Hvala .