Jump to content

Featured Replies

Posted

Da li neko zna da li postoji direktna autobuska linija Skoplje Novi Sad i ako je ima kada su polasci iz Skoplja.

Prema http://www.adgaleb.com.mk/v_red.asp Galeb-ov noćni autobus Ohrid-Subotica staje i u Skoplju i u Novom Sadu. Mislim da postoji i Niš-Ekspres-ova linija Skoplje-Subotica, u 9:25.

Sve ovo je verovatno sporije nego doći ekspresnim noćnim autobusom (BS, Fudex, Sputnik, Mlaz) do Beograda i nastaviti odatle nekim drugim.

• Author

E, pa stvarno, Majo... kao da nisi već putovala oko sveta. Pogledom na www.gspns.rs ili na www.sas.com.mk lako ćeš utvrditi da ne postoji. Mora da se ide prvo za Beograd.

E sta da ti kazem Dejane, kada idem "oko sveta" koristim LP za ovu vrstu informacija, a sada sam pomislila da neko zna ono sto ja ne znam i  i bas Fishi izgleda zna nesto sto ne znamo ni ti ni ja... Ostaje mi samo da proverim informaciju.

Sve ovo je verovatno sporije nego doći ekspresnim noćnim autobusom (BS, Fudex, Sputnik, Mlaz) do Beograda i nastaviti odatle nekim drugim.

Buduci da ne treba da putujem na tu stranu vec treba da mi se nesto posalje iz Skoplja nije mi bitno koliko ce put da traje

• Author

Dakle, pronadjoh ovo i okacih ako kome jos kadgod zatreba:

Линијата сообраќа секојдневно во соработка со “Ниш експрес”.

Возен ред:

ПОАЃАЊЕ

Охрид 17:30

Кичево 18:30

Гостивар 19:45

Тетово 20:15

Скопје 21:30

Куманово 22:10

Бујановац 22:50

Врање 23:15

Владичин Хан 23:40

Лесковац 00:15

Ниш 01:40

Белград 06:00

Нови Сад 07:20 

Суботица 09:00

Поаѓање од Суботица кон Охрид:

Суботица 19:00

Нови Сад 20:35

Белград 22:00

Ниш 01:15

Лесковац 02:00

Владичин Хан 02:50

Врање 03:15

Бујановац 03:45

Куманово 04:20

Скопје 06:00

Тетово 06:25

Гостивар 06:50

Кичево 08:25

Охрид 09:15

--------------------------------------------------------------------------------

• Author

Kanda sam se malo zaleteo...

Nema veze, i ja sam od tih sto se cesto "zalecu", oprosteno ti je ;)