Jump to content

Featured Replies

Posted

Dobroj drugarici se udao brat na Hawaii  ;D Verujem da taj iznenadni korak nema nikakve veze sa zavrsetkom skolovanja tamo i isticanjem green card  :bag: Nakon sto smo saznali da ce newbie prizetko produziti svoj boravak na neodredjeno, javlja se potreba cesceg odlaska (njenog..ali bogme i ja cu se ogrebati). Koje bi bile potencijalne low cost varijante odlaska ? Moje ideje su nakon Bg-Zg-ryanair-London-???-Honolulu presusile. Any suggestions ? Ili barem gde potraziti i koje tranzitne aerodrome uzeti u obzir ? Hvala unapred  :pivoooo:

Ja sam video jeftine karte kod irskog Aer Lingus iz Dablina za Njujork (npr 340 EUR), cini mi se da ima do Bostona i jos do nekih gradova. Do Dablina mozes doci nekim low-costom iz okolnih gradova, a od NYC do Havaja pretrazuj americke low cost kompanije.

• 6 months later...

www.edreams.com - nadjes preko njih pa odes na sajt kompanije :)

inace beograd - nyc mozes da nadjes za 510-520eu preko lufthanse (ponekad i airfrance ima za iste pare) pa ako ti se ne cimata do dablina da bi ustedeo 50ak eu mozes ovako (i ovako ti ne treba sengen :) )

Preko Delte je karta BUD-NYC letos kostala 390 EUR. Istina potreban je Shengen za tranzit. Kako dalje, ne znam :)

NY - DUBLIN (period od 1.novembra do 31. marta) - 199 evra.

ali to jedino ako bukiras do ponedeljka. i da molis boga da ne otkazuju vencanje.

http://www.aerlingus.com/cgi-bin/obel01im1/bookonline/webdealDetail.do?objId=536888084&BV_SessionID=@@@@0078905914.1253128421@@@@&BV_EngineID=ccccadeigefgekicefecfigdffgdfkk.0

199$ sto je jos bolje :) ali to je za ow sto znaci dva smera oko 400eu recimo......+ do  tamo + drndanje sa vizama = leti iz bg-a za 510 :)