Jump to content

Featured Replies

Cini mi se da neki postovi ovde idu van teme,ali nije moje da mislim :)

Sta bi falilo da i taj vezeni grb bude kao i bedz, samo da li crni ili beli?

Chivitli je poslao neke slike mom Vladi i za taj rad bi bila cena sledeca : priprema 3000din,ako je vec neko nema,a verujem da ima, plus svaki grb oko 110 din.

I kao sto rekoh mozemo se naci negde u BG-u da vam pokazem kako to izgleda.

Javite moderatori :)

@ wayloh

jesi li siguran da ne mogu da nam urade manje od 10 cm. meni se cini da ce to da bude veliko, one prisivaljke koje imam su male, precnika do 6-7 cm, mozda bi izgledalo bezveze da nasa bude 10 cm?

@ guja

oni sto ce nam stampaju moraju da naprave njima pripremu za vez, to mora da se plati, posle se samo stancuje po tom kalupu... jesi strucan :maddd:

ja sam stvarno za varijantu grba samo sa cizmom, u obliku trougla sa onim ispupcenjem gore levo.  ako to ne mere da se izveze, onda samo kruzni kao bedz, bela ili crna pozadina i tu mozemo  da bacimo samo  adresu sajta to je dovoljno, vrlo jednostavno, lepo i ne prenatrpano.

ajde da se dogovorimo i uporedimo ponude, cekamo samo da utvrdimo dizajn ? pa da wayloh izadje takodje sa ponudom

Zvao sam neke iz NS-a da se raspitam, rekli su da će slova teško da se uguraju u to, a ako i uspeju biće prilično gadna. Dakle, verovatno ćemo ići na varijantu u kojoj je samo logo. Valjda će mi sutra javiti kolika je cena. Pitao sam za visinu od 5cm, dužina donje stranice trougla 6 cm.

@ vlada kuvar

Deset santimetara ako piše Klub putnika Srbije (da bi moglo da stane u jedan red i izveze, a da bude čitljivo + margina sa obe strane teksta) Ako ništa ne piše, onda gabarit može biti manji.

AKo su vizitke jos uvek u opticaju, u ovoj novoj infoteci ima neka reklama 999din 1000kom, al nisam zvao da se raspitam.

• Author

Sta mislite o stonoj zastavici? :?

Ja bih voleo da imam par komada.

Koja bi bila minimalna porudzbina i po kojoj ceni?

Nasao sam jednu adresu u Beogradu  http://www.radnazena.com/ :yok: