Jump to content

Featured Replies

Posted

Ako se nekom ide ovih dana... blu express ima promociju i pronasla sam kartu za 370eura, povratnu, sa svim taksama iz Rima. Od Temisvara do Rima 30eura.

Drugim recima do Tajlanda 400eura do Bankoka

do Puketa 325eura +30-tak eura do Rima.

www.blu-express.com i www.wizzair.com

Juuuuu ovo je fenomenalno... al' jbg  to je za mart a to mi je rano. Nego svaka čast što si našla ovo...

Kako uzgred to radiš... kako nadješ ove kompanijice? Kontam google...  :? :?

Od sada pa nadalje tebe zovem kad treba negde da letim. :yok:

• Author

www.whichbudget.com

uvek pored spiskova svih letova postoji i spisak nekih odlicnih promocija za tu zemlju. Kliknula sam da trazim letove iz Italije i tamo je bilo to.

Ovo je super povoljno! Jos samo da imam sengen i da mogu da udjem u Italiju i sve bi bilo super...

moram da priznam da je cena bash dobra, ali bice ove godine jeftiniji avion generalno..

bash pratim intenzivno cene karata, i vidim da su i najskuplje kompanije pocele sa velikim pojeftinjenjima...

to se i ocekivalo, zbog velikog pada cena nafte u odnosu na pocetak prosle godine, kada su se formirale avio cene za proslu sezonu..takodje, ova tzv. kriza odnosii danak i u turistickim putovanjima, tako da avio-kompanije pokusavaju i snizavanjem cena da privuku sto vise putnika..

Moje licno misljenje je da se saceka april i objavljivanje letnjeg reda voznje i cena, i da ce cene biti znatno nize od proslogodisnjih...

samo jedan primer:

Emirati- verovatno najbolja svetska kompanija, ali i sa ne bas niskim cenama, vec je uveliko krenula da snizava i za ovo prolece, karte od dubaija npr. do dzakarte su 360 evra povratna, ima iz istambula za celu indokinu ispod 500 evra, iz engleske, nemacke za npr. istocnu aziju(kina, japan) vec od 300 evra povratna....tako da...a ocekujem jos bolje cene i od ostalih vecih kompanija..

Mora se malo obratiti i paznja cime lete te jeftine aviokompanije (mislim na interkontinentalne letove) da ne bi posle bilo "masi rukicama...  :blob:

U nekom predjašnjem postu je dobro rečeno da neispravan avion neće poleteti!!

Ionako su još uvek veće šanse da me pojede ajkula, udari grom ili da me udari grom dok me ujeda ajkula pre nego što će mi avion pasti  ;D

He he, šanse su kako za koga. Ja sam trećinu života proveo na moru. Čak sam na kratko bio i medju ajkulama (ne sa vodičima ili slično :shockkk: ), nekoliko morskih oluja sa žestokim munjama sam doživeo i slažem se da je avion najbezbedniji način pevoza ali ja ga nekako ne volim  :102:

Mora se malo obratiti i paznja cime lete te jeftine aviokompanije (mislim na interkontinentalne letove) da ne bi posle bilo "masi rukicama...  :blob:

Lete pajperima i zmajevima, hehhehe pa zna se cime se leti interkont.!
  • 4 months later...

Pre neki dan sam nasao povratnu kartu Istanbul - Bangkok za 330 evra. Kompanija Finnair. Mislim da ova cena traje do druge polovine septembra. Pa, ko voli nek izvoli... Jedini problem je sto nisam mogao da kupim kartu sa Visa Virtuon Rajfajzen banke. Ali, mislim da se isplati malo potruditi za ovu cenu. Inace preseda se u Helsinkiju...