Jump to content

Featured Replies

Samo da vas obavestim da su Dragance i kika_vts unapredjeni u moderatore :)

Dragance je novu funkciju zasluzio svojom aktivnoscu, i pre svega stavom, a o kiki zaista ne bih trosio reci :spot:

E, nek si na mene potrosio reci  :) Salu na stranu, cast mi je i zadovoljstvo, svecano se zaklinjem da cu svoju novu duznost obavljati casno i posteno :) I da cu brisati sve Chivitlijeve neumerene postove ;D

Hmmm ... zamalo ne obrisah jedan od gornjih postova koji su upereni direktno protiv mene ... al ajde ... da ne brisem prvi dan! :-) Mene je postenje na prvome mjestu ... dakle ni po babu ni po stricevima ... cak bi i marku petrovicu obrisao post ako se protivi pravilu foruma! :-)

Dragance, placam pivo i tebi i  Kiki kad se vratim iz dijaspore! :-)

cestritam najbolji ste ... a kika je i najlepsi!

neko je brljao po mojim postovima

Kiko, da nisi slucajno ti?

Molim da se Kiki ukine opcija editovanja mojih postova... hvala

A i vec smo se ogovorili za pljesku, svi znamo da ti ne pijes

Kuvare be ... ja sam ... mislio sam da se salis pa sam se ja i mala nasalio. Sad vidim da je ozbiljno pa sve vrcam na staro! Sorry!

narafski se salim, nego me bacas na trosak, da i tebi placam pice, a dogovorili smo se za pljesku :LOLLL:

kiko mi te iz dijaspore svi volimo pijjj

cu da spremim klopu samo za moderatore, kad se vrnem iz dijaspore :stop:

neke od nas ,ovako gabaritne,  :pij: ako covek hoce da casti bolje nek` nam kupi komp ili odelo,rucni sat, nego da vodi na pice, bice ti jeftinije kakvi  smo kapaciteti... :pij: :pij:

Kafana :) I, Lazare, budi dobar da te ne bih banovao :LOLLL:

PS: Ja se ne bih bunio da nam Vlada spravi one djakonije kao na slikama iz Ritza :eat:

Marko be ... ja sam jedini koji ti jos nije obrisao post, i koji se bori za tvoju, moju i nikodijevicevi pravdu a ti tako! Znaci tako Vuce Brankovicu? :-)