Jump to content

Featured Replies

Posted

Krecem iz Novog Sada, mislio sam da idem preko autoputa BG-ZG, znaci ukljucenje kod Rume i sve redom, taj deo znam, pitanje je gde treba da se izadje sa autoputa u Hrvatskoj? Koliko sam ja gledao mape, negde iza Nove Gradiske, recimo neki Okucani ili postoji izlaz i za Bosansku Gradisku? Ili gde vec. I da li uopste preporucujete ovu rutu ili neku drugu? Mozda bez Hrvatske, preko Bijeljine ili tako nesto?

Hvala lepo

Sezona je na vidiku. Odbrojavanje pocinje... :)

Definitivno preko Cro. Ako te krene srecna ruka za 4-5 sati si u BL.

Sidji kod Okucana.

Cak sta vise, kad izadjesh na autoput ponesi kartonce, sigurno ce stati neko ko ide direktno.

Da da

ja sam bez problema jos kod Beograda sa znakom BL hvatala prevoz. Vecina ljudi misle da ides za Zg ili dalje pa je zbog toga bolje da imas kartonce.

;D

• 4 months later...

Da li neko ima ideju sta je pametnije za stop iz BGa do BL, ici do Grmecha, stopirati kod Toshinog bunara ili ici na Dobanovacku petlju?

I jos jedna dilema...Najverovatnije cemo biti dve devojke na stopu, da li da izbacimo kartonche sa natpisom Banja Luka odmah ili ne? Ja nekako mislim da su sanse dosta dobre za kartonche al me interesuju i vasha mishljenja.

E da! Ja nikad nisam kod Grmecha stopirala, procitala sam kako da stignem do tamo, ali nemam pojma kako izgleda to mesto pa ako moze neki maleni opis...  :ang:

Grmec ti je kod Tempa.

Dobanovacka petlja se meni pokazala kao odlicno mesto za stop. Uvek neko naidje ko ide do Simanovacke rampe i onda izbacite tablu.

;D

Grmec ti je kod Tempa.

Dobanovacka petlja se meni pokazala kao odlicno mesto za stop. Uvek neko naidje ko ide do Simanovacke rampe i onda izbacite tablu.

;D

Kul! Hvala ti!

E sad, cula sam da autobus 65 ide do tog tempa, on mi vise odgovara od 611 pa ako neko zna provereno znacilo bi mi.

Od nove okretnice 65ice kod bežanijskog groblja do ulaza na autoput kod Grmeča imaš kilometar i kusur šetnje (produžiš pravo, pa okreneš desno zajedno sa drumom), tako da i nemaš neku ozbiljnu potrebu da juriš 611, ako ti nije pri ruci. Provereno više puta.

Nije loš stop ni na Tošinom Bunaru, dobar je i na Bežanijskoj kosi (prva sledeća petlja od Bunara), možda čak i bolji nego kod Grmeča, nećeš pogrešiti gde god da staneš. Znaj da na dobanovačkoj petlji često vise devojke za koje pretpostavljam da su prostitutke, pa eventualno možeš nju da izbegavaš zbog toga.

Da se razumemo, kad pričam o Bunaru i Kosi, mislim na stop na ulazu, ne na samom autoputu.

E hvala vam oboma na informacijama, nisam nikad stopirala na ovom izlazu iz bg i bili ste od velike pomoci.

Najverovatnije cemo stati na Bezanijsku petlju jer koliko vidim na google earth-u tamo ima hlada, na Grmechu mi je nekako pusto sve a ne bih da se bezpotrebno przi na suncu onaj ko ne stopira.

Pozdrav svima odo da spakujem preostale sitnice, valja za pola sata krenuti!  :banana::stop: