Jump to content

Featured Replies

Posted

Cula sam da se od novembra placa za Makedoniju osiguranje. Ja bi trebalo da idem na 3 dana, koliko to kosta, znam da moze da se plati na granici?

Ni meni isto niko nije trazio nista slicno krajem januara. Isao sam vozom.

ot:

@mileagainst

hvala i duzan sam ti  :pivoooo:;)

Ja sam bio u Solunu pre 15 dana i 4 puta sam bio u kontaktu sa makedonskim graničnim službenicima i nikakvo osiguranje nisu spominjali.

Kad smo već kod putničkog osiguranja najbolja varijanta je ako možete da dobijete Master Card Banca Intesa jer onda uz nju dobijate besplatno putničko osiguranje Delta generali koje važi celu godinu za celu Evropu. Prihvataju ga sve ambasade (bar one u kojima sam ja vadio razne vize)

Ja sam bio u Solunu pre 15 dana i 4 puta sam bio u kontaktu sa makedonskim graničnim službenicima i nikakvo osiguranje nisu spominjali.

Kad smo već kod putničkog osiguranja najbolja varijanta je ako možete da dobijete Master Card Banca Intesa jer onda uz nju dobijate besplatno putničko osiguranje Delta generali koje važi celu godinu za celu Evropu. Prihvataju ga sve ambasade (bar one u kojima sam ja vadio razne vize)

bolje je uz American Express Banca Intesa, dobijes to isto, samo worldwide  :)

Bravo. To je jos bolje. Imam je, Green Worldwide coverage. Ali je nisam spominjao jer je American express teze izvaditi od Mastera.

Nema osiguranja...ako hocesh cisto zbog sebe same! To zavisi od medjudrzavnog zdravstvenog reciprociteta a mislim da je Mak na povlascenoj listi...