Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav svima,

Naime, interesuje me jeftin smeštaj za 6 ljudi u Novom Sadu ili okolini, čuo sam da može jeftino da se spava u planinarskim domovima na Fruškoj gori ali telefone koje sam nalazio na netu nisu validni više.

Jel može neko nešto da mi preporuči ili ponudi? Radi se o rekreativcima koji dolaze na Novosadski maraton.

Unapred zahvalan.

Pozdrav.

Sve sto mogu da ti pomognem

je to sto provereno znam

da je smeshtaj u pl. domu na Popovici 350din bez pl.chlanske karte

videcu da nabavim broj telefona

jer je predsednica pl. drushtva moja komshinica :mrgreen:

Na sajtu PD "Pobeda" imaš opise/kontakte gomile planinarskih domova po Srbiji. Ne znam koliko su informacije tačne, ali zovi jedan po jedan :) Fruškogorski planinarski domovi su uvek bili jako jeftini, ali ponekad se treba najaviti dan-dva unapred.

http://www.pdpobeda.rs/pldomovi/pldomoviopste.htm

Kada sam ja tražio nove brojeve telefona i informacije o domovima, zvao sam planinarsko društvo Železničar u Novom Sadu. Na netu nalazim ovaj broj telefona 021/ 29- 978, ali možda je promenjen, sumnjiv mi je tako petocifren. Možeš zvati 988 pa pitati za telefon udruženja. Adresa je Trg Galerija 4.

Kad ih dobiješ, oni će ti dati brojeve telefona ljudi koji drže domove. Ako hoćeš nešto blizu NS-a, preporučujem Popovicu (ima više domova) ili Glavicu (planinarski dom "Zanatlija").

Telefon PD Zeleznicar u NS-u je promenjen pre nekoliko godina u 529-978

• Author

Hvala na pomoći, spavali smo u PD Zanatlija. S obzirom da smo svi ustali orni za trčanje sutra, mogu da preporučim svima koji traže jeftin smeštaj.

• 1 year later...
  • 1 year later...

Ima li nesto novo sto se tice planinarskih domova na fruskoj gori?? Mozete li preporuciti neki dom u blizini S. Karlovaca ili Beocina, ili neki drugi jeftin smestaj u Karlovcima ili Novom Sadu?? Posto vidim da su hosteli 10-13 evra u Novom Sadu, sto mislim da je skupo  :-[

Zgodna je opcija planinarski dom "Zanatlija" pod Glavicom. Blizu je Novi Sad, blizu ide gradski bus (za Paragovo, pa onda 15ak minuta peške do doma), a dom je sasvim pristojan. Iskopaj na Googlu negde broj pa zovi da ih pitaš.