Jump to content

Featured Replies

Posted

oko 14og aprila bih za Belgiju, na desetak dana..

pokushavam da nadjem najjeftiniju varijantu puta, ali se uvek spetljam, pa da li bi mi neka dobra dusha pomogla..

nisam sigurna kako InterRail funkcionishe, tj ako kupim IR, to znachi da mogu da sednem na voz za Belgiju i da se tamo vozikam po drzhavi, poshto tju najverovatnije praviti svakodnevne izlete..

tj IR vazhi za sve vozove u svim drzhavama, samo se za brze vozove doplatjuje, da?

molim ako neko mozhe da me uputi, nisam glupa, ali kod ovakvih stvari se uvek zbunim :?:102:

O ovoj temi ima jako puno tekstova.....zadji malo u pozadinske strane foruma :comp:

Ukratko, interrail-om mozes do Belgije sa tim ogranicenjem da on pocinje da vazi tek kada napustis Srbiju....Drugim recima, kupis kartu do prvog mesta u Hrvatskoj ili Madjarskoj ili......i na tu kartu uglavnom nasa zeleznica daje 50% popusta, a odatle interrail-om kuda ti dusa iste....Najjeftiniji interrail ukoliko si mladji/mladja od 26 god kosta oko 160 e i vazi 5 dana u okviru jednog meseca, sto ce tebi koliko vidim odgovarati ako si tamo 10-ak dana i hoces da pravis izlete......Sto se tice doplacivanja, to zavisi od zemlje do zemlje i od vrste voza kojim zelis da putujes ali mislim da to nece biti previse....

• Author

ah, hvala, mislim da se snalazim, sada samo da nadjem nekoga ko tje da ide sa mnom i misli o svemu,

poshto tju ja standardno da omashim stanicu :-[