Jump to content

Featured Replies

Posted

Krajem juna, tacnije 21. 06.? Depeche Mode sviraju u Sofiji. Krece se iz Nisa, organizovan je prevoz autobusom 21. u podne a povratak je posle koncerta istim basom. Do sada, kako mi je javljeno, ima celih 7 punih autobusa.

E, sad, ako je jos neko zainteresovan da ide, karata jos ima, cena je 40e sa prevozom iz Nisa, a svi koji bi, eventualno, zeleli da idu mogu pozvati Neshu iz Nisa na broj 064/15 23 103 i kupiti kartu ali morate biti brzi... i krenuti sa mnom u obilazak Sofije. Hajde, da vas cujem!? :dance:

Ocu ja...ocu ja.... :music: ....  :party:.....

Kada krecemo?...hocemo li biti u Sofiji par dana pre ili posle koncerta?...kad radis?....kada mozes pobeci s posla?....moram videti kako je u Sofiji nocu....sta rade Bugari....  pijjj

moze li da se kupi samo karta, bez prevoza? ako se ide tim prevozom , uopste necete da imate vremena za bilo sta u Sofiji. mozda je bolje da idete vozom iz nisha, povratna je oko 10ak evra, mada je povratak zeznut jer ima vozova tek sutradan oko podne.

idem i ja definit. zovem Neshu odma

hvala jellyfish

a za sofiju ne brin i obilazak sledi svakako imam i nekoprenociste tamo ukoliko odlucimo da produzimo

hmm...da taj prevoz ....

• Author

posto ja radim u utorak pre podne i uvece, mozemo taj prevoz iskoristiti da u sredu odemo tamo, a vratiti se jeftinim autostopom posle par dana. nadam se da cu uspeti da iskombinujem slobodan ostatak nedelje. ne bi trebalo da bude neki problem. to mi je zamisao, eto! da li je neko voljan? i ko je spomenuo da ima prenociste tamo?  :tt:  clap.gif' alt=':clap:'>

Nasla smestaj.....clap.gif' alt=':clap:'>....proveri HC.....fini neki ljudi....u skladu s godinama nasim..... :bag:....

Rezervisala kartu kod Neshe iz Nisha,

ok je da odemo u sredu ujutru u Nish pa pravac Sofija nadam se takodje da necu raditi cetv i petak pa spojimo vikend ako nam tamo bude bas tako zanimljivo a dolazi mi jedna kanadjanka sad u petak na par dana koja inace zivi u Sofiji pa mislim da nece biti problema da prespavamo tamo kod nje a to cemo znati very soon ....koliko nas ima za to prenociste.... shtrumpf

:stupid:....cestitam full memberu clap.gif' alt=':clap:'>

Jeee...ide i Mimi.... :party:...planiramo da krenemo rano zorom za Nis stopom i za sada nas je 4 (ako i Mimi hoce stopom)....hece li nam se jos neko pridruziti pitam se pitam.......

(ako i Mimi hoce stopom)..........

hoce i moze i nije joj tesko  :dance:

javila sam kanadjanki za smestaj, ne bi trebalo biti problema, stize Kyd veceraas ovde na par dana, pa cemo sesti u neki pab na pivo  pijjj i sve se lepo dogovoriti

imam jellyfish' s  mob

cujemo se

poz

• 3 weeks later...

bit ce bit ce

ce se raspisemo :comp:

kad se naspavamo 

• Author

putopis, bar sto se mene tice...bice, marina, kad se vratis iz maroka,

kuckacu ga tokom jula i postaviti odmah posto vidim onaj sa suve planine  :maddd:

Putopis sa Suvu Planinu je zavrshen bre kao sto znash i kod Lazara je tako da se obratish na tu adresu!  :-D

kao i uvek Lazar je kriv!

zvizhd

• Author

nono ne smem ja na lazara, ti imas vise zvezdica, a i bliza si mu, pa uradi nesto, inace cu te  :maddd:

• Author

neka, neka, samo pusti ruku i ne brini nista! ako ga ne ubije, ojachace ga!  teg

• Author

MOLIM!!!  :shockkk:

Cenzura? Korektura?! Lektura?!

Navuci ces bes razbesnele uciteljice na vrat!  :psuje:

Rece mi da mu se ne svidjaju one veshtice... a rekoh to je najzanimljiviji deo putopisa...

:-D

Tekst je lektorisan! Posaljite Lazaru slikice koje hocete uz tekst poshto je moj comp oslepeo pa su mi slike ostale na njemu.... ali progledace nadam se

:-D