Jump to content

Featured Replies

Posted

Ljudi jesam novi i mozda gresim kada ovo predlazem,ali ajde da vidimo da li ima smisla.

Eleme na umu mu je sledece:

Da li ste razmisljali da napravimo neku dobrovoljnu kasu.

Ne mislim da to bude clanarina ili nesto slicno,nego cisto ko koliko moze .Ponta je da se skupi neka kinta i da se recimo clanu koji se izvuce iz sesira(kao u bingu ili tomboli) ;D ta kinta dodeli za neko putovanje.

Taj clan ima obavezu da napise putopis o tome naravno.

E sad problem je verovatno koliko bi ko dao love,ko ce biti izvucen i sl.

Ja predlazem da recimo cifra ne moze da bude manja od 100 dindzi,ali ni veca od 1000.

Putovanje pretpostavljam po Srbiji negde jer ne verujem da ce biti kinte za inostranstvo(bar za pocetak)

zanima me sta mislite o ovome.

Хахах, лутрија за путовање  ;D

Идеја је у теорији добра, али у пракси практично неспроводива. ;D

• Author

Mislis da bi bila zesca tuca ko ce biti izvadjen iz sesira???

Pa to se bar moze srediti.

Recimo sakupi se 5 ili 10 ljudi kojima svi veruju od ucesnika u lutriji i oni izvade nekog iz sesira.

Eo ja cu budem blagajnik ako je tako ;D ;D ;D

Posle ce da bude pred put  :yok:

prvo, ti ne mozes da budes blagajnik  :hihi: zashto? zato! Kad je bilo zasto da nije bilo zato!  :hihi: Zato sto imas mali broj zvezdica.  :ang:

drugo, po sluzbenoj liniji ja cu da budem blagajnik

trece... lazareva savest kad su u pitanju putovanja... mislim da je izgubio negde u stepama SSSR-a i nikad nije nasla put kuci  :hihi:

cetvrto... Dragance starija sam od tebe  :hihi: :hihi: pa mi po toj liniji pripada nagrada  gent

peto... ja sam uvek u pravu

;D

• Author

Eo ja cu budem blagajnik ako je tako ;D ;D ;D

Posle ce da bude pred put  :yok:

prvo, ti ne mozes da budes blagajnik  :hihi: zashto? zato! Kad je bilo zasto da nije bilo zato!  :hihi: Zato sto imas mali broj zvezdica.  :ang:

drugo, po sluzbenoj liniji ja cu da budem blagajnik

trece... lazareva savest kad su u pitanju putovanja... mislim da je izgubio negde u stepama SSSR-a i nikad nije nasla put kuci  :hihi:

cetvrto... Dragance starija sam od tebe  :hihi: :hihi: pa mi po toj liniji pripada nagrada  gent

peto... ja sam uvek u pravu

;D

Samo preko mene mrtvog.Zacu decu DECOOOOOOOOOOOOOOOO ;D

Хахаха, па уопште ми није пало напамет око туче, већ око уплаћиванја тј. давања прилога :)

Уопсталом, ако би се тако нешто раидло, онда нек се извлачи по двоје које ће да путује на исту дестинацију, јер је занимљивије. ;D

rz brzotrz... iliti at strashnomlat iliti quick draw mcgraw iliti el kabong

ideja je sjajna, u kombinaciji sa chivitlijevom ekstenzijom...

chivitli neka bude skupljach para

isto tako bi trebalo organizovati neshto i za autostopersku trku koja ce biti tamo krajem leta :)

Ideja je simpaticna..sto rece Bjuti trebali bi da se svadjamo oko priloga  :)...eto ,ja bih dala iako znam da necu nikad biti izvucena, nemam tu karmu... :)

i nije lose da Chi bude blagajnik, on i ako bi ih izgubio ili potrosio, sigurna sam da bi na ulici nasao veci iznos  :D

Ili mozda jos zanimljivije:

da se skupe pare (koliko god ih bilo) i da se izvuku dvoje za put ali da se vec unapred odluci destinacija, sto znaci da bi recimo dvoje dobili odredjenu sumu koja verovatno ne bi bila dovoljna, ali moraju da se snadju, zarade, al na putu. Ako ne prihvate, sto je skroz u redu, izvlaci se drugi par.

Poenta moje price je da se unese jos malo avanturistickog duha i verovatno bi putopisi bili jos zanimljiviji.

Ја предлажем такође Чија за благајника и сакупљача пара, не зато што је поштен, већ зато што је дебео.  ;D

isto tako bi trebalo organizovati neshto i za autostopersku trku koja ce biti tamo krajem leta :)

Aaa...znaci to ce ipak biti :D Trazim taj topic i ne mogu da ga nadjem! Al OK, ima vremena....

hehe meni se svidja ideja :)) nije losha zamisao ovo za putovanje, al mene sad vishe kopka ta autostoperska trka... pa nek svi ulozhe neshto kesha, pa ko pobedi, nek ide na putovanje ili sta god :)  meni bi zanimljiva stvar bila i neshto slichno The Amazing race serijalima, samo u Srbiji :)

I da.. ja ocu da budem blagajnik xD

Nesto na foru takmcienja po Srbiji a da svaka ekipa, od po dvoje najbolje, ima na raspolaganju odredjenu svotu kesha sa kojom treba...blah...nesto da uradi, negde da stigne  :banana:

to je ekstra ideja :dance: mada zahteva dosta planiranja, al je izvodljivo :)

Hajde bolje da ponekad vikendom organizujemo utakmice, npr BG-NS, uuuu, bilo bi dobro kada bi napravili nasu ligu ST. Ja bih igrao za BG. :party:

Na planinarenju cu vam pokazati nesto od igara koje sam ucio po raznim radionicama, ekstra su. :kamp:

I ja bih igrao za BG ( filijala Stepojevac hahah )  ako mislish na planinarenje 4-tradicionalno, odlichno :) ako neko hoce da igramo amerski fudbal ponecu loptu xeex:)

Svidja mi se ideja za utakmice!!! Ja bih naravno igrao za NS posto nemam nikog iz SILBASA ovde :-[