Jump to content

Featured Replies

ne treba viza, a ako u spaniji ne izlazis, samo karta..

secma se kada sam za japan isao preko francusk i kada su mi 3x na 3 razlicita mesta trazili shengen, a ja njima objasnjavao da imam japansku vizu i da je to krajnje odrediste.. retardi..

• 5 months later...

svuda na internetu pise da ne treba viza za Peru, a ja kada sam pozvala nase konzulat, rekli su mi da pise hemijskom olovkom da ne treba i da bi trebalo zvati ambasadu u Bukurestu da se proveri, sto nisam uspela jer brojevi telefona ne funkcionisu....:(

i najzad , da li je potrebna viza ???

hvala unapred

• 1 year later...

viza ne treba, a neki papir ripa- rezervacija hotela, ili mesto gde ces da boravis?

ili si opusteni na granici totalno?

• 1 month later...

Preko najbližeg diplomatskog predstavništva, a u Latinskoj Americi reč je o Brazilu ili Argentini.

Ili neka pokušaju da kontaktiraju počasnog konzula koji možda može da da bliže informacije:

Cónsul Honorario de la República de Serbia

Señor Norbert Lind Petrović

Avenida Del Parque Norte 605, Oficina 303 - Corpac - San Isidro.

Telefono: +511 226 2580

E-mail: [email protected]

A kako do vize s obzirom da nemamo ambasadu u Peruu?

trebalo bi da mi dodje prijatelj peruanac na svadbu krajem oktobra. Za njih je zaduzena nasa ambasada u Argentini tako da sve mora da ide preko njih

au peruancima treba viza izgleda gde god da krenu van latinske amerike, sada sam pretrazivao po netu.

koja smaracina.

edit: ne treba za crnu goru! :)

A oni, koliko mi se cini, retko kome traze vize. Recimo, nama za Peru ne treba viza, a njima za Srbiju treba :?

Најлакше да дође у цг па да пређе на неком сеоском прелазу границу где немају контроле :)

• 1 month later...

Procedura za Peruance da dodju do Srbije:

Pozivno pismo, rezervisan let i ostale stvari...

100ak dolara ambasadi.

A viza se ceka do tri nedelje!

Mislim stvarno...