Jump to content

Featured Replies

Ehm, cisto ludi vozaci, ovogodisnje cruise kroz boku. Sa ortakom sam trebao da skoknem do Kotora, da od 3. ortaka koji je lokalac pokupim neke knjige i da ih donesem za BG. ali kako je mislim ... Boka, mos da je prohodas za nekoliko sati (dobro, ajde ne bas). Hodamo mi, izasli smo vec iz Meljina, gde nam je bio HQ, vec me je primrzelo da se setam, i ortak tada predlozi da bacimo po koji palac, ne pitajte to je njegov izraz, ja to zovem stopiranje. Anyhow, pristanem, krene, 5 metara hodaj, niko iz kolone ne stane, krenes jos 5m pa opet kolona, pa opet niko ne stane ... i tako ... usli smo u susedno naselje vec odavno, kada nam stane mica, neka kola besna, nije BMW, nije Ferrari, nije Alfa Romeo, ali besno besno i nisko, znate kako to ide. Staje mica, kao upadajte, a muzika, ubija, U.B.I.J.A. - majke mi nije bilo dobro ... em glasno em grozno, pita on nas, A dokle momci? Kotora, A jel se zurite? Paa, pomalo ... (lagao je) Ako ako, sa'cemo mi, uzima Ray Ban cvikere, POJACAVA MUZIKUuUUUuuUUUUuuUUUUUUuuUU i stiska gas, ja sam mislio, da, to je to ... umirem, kada on zavlaci ruku ispod sedista, vadi nesto veliko plavo, otvara prozor i stavlja rotaciju na krov, onaj red za trajkekt prelecemo u suprotnoj traci, kada nas on pita, nego zelite preko trajekta ili brze ... niko nije odgovorio, samo sam na zadnjem sedistu gledao Kamenare kako nestaju u daljini ...

Stao je ispred ulaska u Kotor i kao, ja idem gore, a vi uzivajte ...

drumski fantom, sa kotorskim tablicama koji je samo nacinio vise vremena dvojci ljudi koji su taj dan hteli samo da uniste u setnji. Bio bi super lik da nije pustao onu muziku ... isuse ...    zvizhd

• 2 weeks later...
  • Author

Prvi put kad sam stopirao nisam smeo pre polaska da kazem roditeljima da cu stopom ici jer me verovatno ne bi pustili... Ni sad mi ne bi dali da stopiram sam, ipak mi je tek nepunih devetnaest leta? :cry22:

Ja imam 24 i moja draga majka i dalje ne zna da ja stopiram okolo! Acketa i Franci su bili svedoci mojih gnusnih lazi izgovorenih preko telefona "da draga majka evo me u busu do zagreba/budimpeshte"

Uvek tvrdim: sta mama ne zna, mamu ne boli!

E,.a u pravu si za to..

Moja mama ZNA da ja povremeno stopiram,.. to je zato sto ja ne volim da lazem,.zaista,. to jest. jos bolje,..volim da govorim istinu,. ..  ..  ali,.. . . . posto je to u poslednje vreme pocelo da me ogranicava : rekoh ja mami i da sam stopala od Herceg Novog do Novog Sada (preko Bosne),... pa me je na sledecem planiranom putu osujetila,.  . lepo blokirala "elegantno",..i nisam ni otisla,.. - - pa tako ja sada NE PRICAM VISE ODRASLIM LJUDIMA o svojim planovima... E!

A znAAAaam da mi je MAJKA i da se grdna plasi za moj zivot,. . .. .  . . .

Al ona NE ZNA moju filozofiju zivljenja i svestan rizik koji preuzimam na sebe !

.................................................................

:fool:

Odlicno je stopiranje taxista...otprilike svaki treci hoce da preveze putnike besplatno...do centra pretezno...ali i do kuce ako je npr nedelja i naletite na nekoga kome je bas dosadno a uzgred i ne stanujete bas daleko :-D

Po Novom Sadu radi i stop na sto metara do pekare

samo, moram da prijavim diskriminaciju. juce sam sa svezevrbovanim clanom vladom kuvarom stopirala od ns do bg. i niko nije hteo da nam stane jedno 15, 20 minuta. cim se vlada sklonio iza kioska ( nije se sakrio, odlucili smo da stopiramo na smenu), stao je neki lik, crnogorac. povezao nas je do beograda, ali je, cim smo usli rekao da nas nikad ne bi povezao da je i vlada stajao tu i da ga je video. inace je, kasnije, sve vreme do beograda, pricao sa njim, prilicno odusevljen sto je ovaj kuvar, iznoseci masu dogodovstina i anegdota iz svoje mladosti. bilo je zanimljivo i smesno, ali... ne dopada mi se diskriminacija. drugo je da su 2 momka stopirala, mozda deluju opasno, ali ovo...

:maddd:

Hmmm....meni nije uspelo stopiranje taxista po NS-u...a jos sam sama bila...bez dokumenata i para....mora da sam izgledala cudno...ali....ustopirali smo nekog predivnog oldtajmera na Petrovaradinu....koji nas je odneo do Karlovaca....i sve je bilo cakano i slatko...samo je bilo prehladno za mene koja jaknu imala nisam