Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav,

mojih par drugara i ja smo odlucili da odemo na utakmicu nase reprezentacije u Litvaniji 14. oktobra ove godine...

E sad tacno je da do tad ima vise od 6 meseci,ali to je jako veliki put i resili smo da se ne ponovi greska sa gostovanja u Rumuniji kad smo sve radili "na vrat na nos"...

Poceo sam da pretrazujem sajtove,ali nigde nema nikakva informacija kako se stize do te zemlje...

Litvanija nije u interrailu-u iako je clanica EU od 2004.-te,a i ovde na forumu nema nijedna informacija kako najjeftinije da se stigne tamo...

Molim vas da u obzir uzimate samo kopnene puteve ako je to moguce...

Hvala unapred...

Evo ja ne mogu da ti pomognem vise od toga, da ti kazem, da buseve uglavnom imas za Nemacku i Svecku (p.a). Ako idete do Nemacke, onda mozete da odete i do Poljske, a ako odete do Poljske mozete da odete i do Litvanije.

Eto pored navijanja mozete malo i da razgledate.

Poenta je da sumnjam da mozete da odete do Litvanije busom bez nekoliko presedanja.

• Author

Moze i vozom,neki predlog,najkraca ruta,

a i dobra je tema za razmisljanje,

eto jedna zamlja iz EU pa je skoro ravno cudu da stignes do nje.... ;D

Moze i vozom,neki predlog,najkraca ruta,

a i dobra je tema za razmisljanje,

eto jedna zamlja iz EU pa je skoro ravno cudu da stignes do nje.... ;D

Nije uopste ravno cudu... Pa ne planiras put do neke zabiti u Tadzikistanu vec put u Evropu, a u Evropi je sve na dohvat ruke.

Varijanta autobusom: BG - Minhen - Vilnjus sa Touring-om www.touring.de za mladje od 26 godina ispada oko 240€ povratna.

150 eur Lufthansom iz Budimpeste. Mozes i da probas da iskombinujes nesto sa Ryanairom, npr. Osijek-Frankfurt-Riga/Kaunas pa bus do Viljnusa, ali ne verujem da je vredno truda.