Jump to content

Featured Replies

Posted

Na sajtu smo vec pricali o ekologiji, problemu plasticnih kesa, stednji energije i td...pa evo jedan konkurs na zadatu temu recikliranja i stednje energije.

Izgleda da su ekonomisti bili zaduzeni za projekat, pa ga i nije bas lako sastaviti sve i ako covek ima neku ideju, ali ovde nas ima svih profila, pa ako je neko zainteresovan moze to i sam izvesti, a mozda bi mogli i kao Klub putnika to da popunimo...sta mislite...

bilo kuda, al' smece u kantu :)

http://www.aiesec.org.yu/razvoj/tpi.htm

Moguce da je do browsera.. Meni Opera otvara bez problema..

Javni poziv za podnošenje predloga projekata u okviru inicijative „Odgovorni mladi, održiva budućnost“

Inicijativa „Odgovorni mladi, održiva budućnost“ je projekat koji je AIESEC, međunarodna organizacija za razvoj liderstva kod mladih ljudi, pokrenula sa ciljem da razvije i edukuje, kao i podigne svest i aktivizam članova đačkih, studentskih, humanitarnih, omladinskih i nevladinih organizacija u oblastima društvenog, ekonomskog i ekološkog aspekta održivog razvoja, i njihovog povezivanja sa Vladinim i privrednim sektorom. Na ovaj način želimo da doprinesemo osposobljenju mladih da kreativno i kritički misle, rešavaju probleme i međusobno sarađuju i stvaraju novu ekonomiju, stabilan društveni sistem i održivi razvoj.

Ima jos dosta, ako ne uspete da otvorite, a zanima vas, javite da kopiram sve.. ;)

Verovatno je bio problem u trenutnoj nedostupnosti sajta. Danas radi :)

Bez da se vredjamo ali ovo je isuvise mali projekat da bi se neko majao sa tim. Do 1000e, velika gnjavaza za male pare. Srecno im bilo

ps.javite koje se ideje dobile pare

• Author

To jeste najveca zamerka definitivno,jer ne znam kako uklopiti 1000e u ideju :102:, sem ako se ne odnosi na neke volonterske akcije i edukacije dece, hm...

Za koji je rok za prijavljivanje istekao pre vise od nedelju dana. ;)

Sorry! Permutovao sam datum prijave sa datumom realizacije :-(