Jump to content

Featured Replies

Posted

Pošto sam postavio dobar predlog, onda bolje da otvorim new tiopic, da ne skrećemo sa teme gde sam ga bio postavio. :)

Predlazem ligu u fudbalu  123 Serbia Travelers.

Npr, jednom mesečno članovi iz svih delova Srbije da se organizujemo da idemo u Niš, pa tamo da igramo sa Nišlijama, drugi u Novi Sad, treci u Uzice itd.

Poenta je da cemo svi ići da obidjemo ta mesta za vikend, a usput da odigramo i utakmice.

Ili da se pre planinarenja dogovorimo za ekipe, napravimo termine i igramo po sistemu kupa i prvenstva tamo kad se budemo našli. Šta mislite?

Ajde dajte predloge. :kamp:

• Author

Mislio sam da na primer jedan mesec idemo svi (NS, BG, UE, itd..) kod Nišlija, pa da onda svaka ekipa odigra utakmicu sa njima u toku dana, pa onda sledeći mesec kod Novosađana, itd, da pravimo tabelu kao u prvenstvu. Mozemo se dogovoriti da bude još i  košarka ili odbojka.

Jedan od dobrih načina da upoznaš svoju zemlju i članove foruma.

U Beogradu to moze da bude na Avali, na Čarapićevom brestu.

A gde je vikend druzenje, tu je i  :eat:pijjj:kamp:

Super ideja, računajte na mene za poneko gostovanje!

Ideja je super, racunajte i na mene, a posebno u trecem poluvremenu hehehe :eat:  pijjj  :pivoooo:  al naravno, tesko ko bi mogao da stalno ide na gostovanja i da igra fudbal, jbg, svi imamo neke obaveze.. ali ja bih se trudio  :D

• Author

al naravno, tesko ko bi mogao da stalno ide na gostovanja i da igra fudbal, jbg, svi imamo neke obaveze.. ali ja bih se trudio  :D

Pa idemo jednom mesecno.

A mozemo da igramo i na pozajmicu ako neko nedostaje iz nekog grada.

Sta ako ja svom gradu dam gol? :-[

Pa kako mislis da to izvedes ako vec igras za svoj grad? :) jedino autogol da das svom gradu :)  ili ja nisam razumeo kako bi funkcionisala liga xexe..   pa sta znam, moglo bi da se za jednu ekipu uvek skupi 5+1 igrac... pa od nas 10 recimo, valjda bi se uvek naslo 5+1 ...

i dobra stvar je sto bi smo recimo mogli da promovisemo ST u svakom od tih gradova, i ne samo ST vec generalno putovanja,backpacking... i naravno pijjj

Ne mora to da bude samo fudbal. Podelimo gradove i sportove. Ja licno ne volim fudbal ali volim plivanje (a sezona plivanja ide) i volim odbojku (doduse imam 2 leve ruke) pa mozemo uvek da imamo nesto za nas koji ne volimo fudbal.

;D

Ja mislim da je ideja extra! Imamo svi obaveza, al valjda bih uspeo taj jedan dan da iskombinujem....I taman svi nabavimo majice ST i igramo po Srbiji i promovisemo klub!

Evo, prijavljujem se da budem gosha novosadjanima ako me 'oce, i clan kosarkaske ekipe!

Covece, to bi se moglo bas lepo organizovati! Moglo bi i da bude medijski propraceno  ( :maddd:)

P.S. Ovo zadnje nisam napisao u cilju da me Bajern, Barsa ili Liverpul vrbuju :banana:

ja volim americki fudbal al daj sta das..;D mogu i fudbal i basket a i odbojku s obzirom na visinu :)

@Cruela Slazem se, ne mora da bude samo fudbal, mogli bi i drugi sportovi, samo nek imamo povod za ludilo, a s'obzirom da imamo dosta zenskih clanova, ne bi bilo fer da se igra samo fudbal koji malo koja devojka voli, iskreno :)

@Silbasboy upravo tako, majice, promocija i dobro zezanje sa ljudima :banana:

Moracu da citiram Kiku :)

Ja sam za ... samo kazite mesto i vreme!

Moze fudbal i odbojka, za kosarku mi nedostaje visina ali sam rad i to da igram :D

Dobar predlog, sto se tice bodovanja i tome slicno mislim da nije potrebno. Bitno je da se druzimo i zezamo.

Slazem se sa Spartakom, mada eto cisto moze da se vodi neka evidencija ko je koga i koliko dobio :) ali u osnovi, bitan je provod i druzenje... i  pijjj 

Pa ko moze, i kad moze....

• Author

E, pa neznam da li imamo vremena da organizujemo olimpijadu ST na leto, bilo bi lepo kad bi se tamo negde u Avgustu tako sreli na 3 - 4 dana minimum.

Odredimo sportove, lokaciju, ako moze negde pored jezera, kamp, hrana itd i dovidjenja drustvo staro.

:kamp::pivoooo::eat:pijjj:gossip::banana::dance::potty:123teg:blob:

• 2 months later...
  • 10 months later...

Ne znam da li je ideja jos uvek u zivotu,ali eto i ja sam zainteresovan,i mozda bih mogao da pomognem recimo oko organizacije s obzirom da sam student DIF-a.

Po meni je to jedan extra vid druzenja,takmicenja i putovanja,a sto se igara tice treba da ih bude sto vise i sa sto fleksibilnijim pravilima,jer bi cilj trebalo da bude druzenje a ne vrhunski sport,kako bi sto vise ljudi moglo da ucestvuje.