Jump to content

Featured Replies

... jer čekaju neku novinarku da doputuje u Bgd.

Miru Adanju Polak :)

@globe trekker

Taman posla da se utrpavaš! Ako ceniš da umeš da prezentuješ Klub - dobro si došao. I ti i svako takav.

Sutra ću da pozovem ambasadu da vidim zna li se šta bliže oko datuma i da mi kažu jesmo li limitirani nekim brojem ljudi u delegaciji. (da spreme dovoljno posluženja :)  )

Upravo su mi se javili iz ambasade i rekli da je ambasador iznenada morao da otputuje u Siriju i da se vraća za oko mesec dana. Do tada ništa od svečanosti. Bićemo blagovremeno obavešteni.

Upravo su mi se javili iz ambasade i rekli da je ambasador iznenada morao da otputuje u Siriju i da se vraća za oko mesec dana. Do tada ništa od svečanosti. Bićemo blagovremeno obavešteni.

Stigao iznenadni poziv od Bašara! :)

O sirijskoj ambasadi, Siriji i Sirijcima mislim zaista sve najbolje. Dobri ljudi, prosto receno, takvi ostanite i bog ce vas nagraditi. Hvala vam na divnom putovanju koje sam imao upoznajuci vase ljude i lepu zemlju. Bio sam prosle godine motorciklom i ponovo cu ici prvom prilikom, pozdrav. Sukran :)

• 1 month later...

Imamo hitnu situaciju!

Prijem u sirijskoj ambasadi je zakazan za sutra u podne, ko je slobodan da ode tamo i da preda zahvalnicu i da kaze nesto novinarima o klubu?

Zvali su me iz ambasade bukvalno pre pola sata i saopštili za prijem sutra u 12! Zbog toga tolika frka da se organizujemo za ovako kratko vreme.

Imamo hitnu situaciju!

Prijem u sirijskoj ambasadi je zakazan za sutra u podne, ko je slobodan da ode tamo i da preda zahvalnicu i da kaze nesto novinarima o klubu?

jel neko obavestio novinare???

Pa sirijska ambasada je to sve sredila, oni imaju neki prijem sutra pa onda su i nas stavili u raspored.

Anyone!!!

Ja radim jako daleko od grada i ne mogu da izadjem sa posla

Povod prijema u ambasadi je uručivanje nekakve nagrade od strane sirijske vlade nekoj našoj novinarki (nisam zapamtio o kome je reč), a svo to dešavanje će propratiti njene kolege. Tako su mi rekli u ambasadi još davnih dana, a danas ponovili kad sam pitao za novinare. Još pre par meseci smo došli do toga da će to biti zgodna prilika da i KPS uruči svoju zahvalnicu ambasadi. Problem je jedino što su me obavestili DANAS ZA SUTRA, pa smo sad Cruela i ja digli frku, jer neko od nas mora da se pojavi, a, svi ćete se složiti, nije ni malo lako pretumbati sve svoje obaveze za tako kratko vreme. Još očekuju od mene da im sutra ujutru javim koliko nas dolazi!!!

Dakle, 'ajde Putnici, poziv je otvoren!

Pa sirijska ambasada je to sve sredila, oni imaju neki prijem sutra pa onda su i nas stavili u raspored.

Anyone!!!

Ja radim jako daleko od grada i ne mogu da izadjem sa posla

e pa super :)

ja zivim daleko od grada, pa ne mogu ni ja ;)

Konačni dogovor je da idu Zoki_ns kao pokretač inicijative, wayloh kao koordinator projekta i moja malenkost kao... stara kost. :)

Potrudićemo se da predstavimo KPS kako dolikuje i pojedemo sve što se bude služilo na prijemu! :eat: Posle javljamo kako je bilo.

Glavesine kluba su se izvukle od govora i uvalili smo Zokiju da preda zahvalnicu koji je to uspesno odradio.

;D

Pa, Zoki je rekao par prigodnih reči u ime Kluba. Onako, ni previše, ni premalo.  :spot:

Osim ranije pomenutih članova foruma, bio je tu i globe trekker, ponosni nosilac 5 (pet) sirijskih viza!  smartass

Sve u svemu, bilo je nepretenciozno i simpatično.  :gossip:

Napravićemo kratku belešku, pa ćemo je objaviti na sajtu.  :mah:

A jel su bili novinari? Hoće li negde biti neka reportaža o tom događaju?

• 1 month later...

Mhm... evo je, sad će, samo tetki da odnesem lekove... nisam zaboravio da treba da je napišem, čak sam i počeo pa nisam bio zadovoljan napisanim, a stalno nešto iskrsava.... Glup izgovor, zar ne?  :bag:

Potrudiću se da je sklopim do kraja marta, eto.  123

• 5 weeks later...