Jump to content

Featured Replies

Posted

mene mrzi da se cenkam :P  evo za 2000 i ni dinara vishe :D inace, ranac je Adventurer od 60 litara, godinu dana sam ga koristio, presao par iljada km, bez generalne xD  radi a ne cuje se :banana:

i tako... ako neko zainteresovan, nek salje na PM ;)

• Author

Kupujem c.a.m.p.-ov ranac od 9500 din pa mi treba lova odakle bilo :) a sta ce mi dva velika ranca, dovoljan mi je jedan :):blob:

Hm...ja sam planirao da uzmem sebi neki od 50ak L posto ce mi trebati samo za nekolikodnevna planinarenja, jer ne verujem da cu putovati negde ove godine, pa sad ne znam hoce mi taj biti prevelik... :roll:

Je si u NS?

• Author

sve zavisi od coveka do coveka pa je najbolje da se raspitas kod vise ljudi, pa da izvagas otprilike koja zapremina bi ti odgovarala i onda da juris ranac te zapremine... meni nekako 60-75 litara najvise odgovara.

Modovi mogu da zakljucaju ovaj topic posto vise nije svrsishodan ;)

Ko sto naslov kaze, tako da ako neko ima da proda ranac koji mu vise ne treba, hoce da kupi novi ili ne znam ni ja zasto bi ga prodavao, meni treba :) Previse izdataka u zadnje vreme da bih kupovao bas nov ranac, al ako mi ne bude druge....

Ugl mi treba sad za Rtanj, pa kasnije za jos neka planinarenja.

Ja imam ranac od 55l koji bi prodala ali imam jedan problem. Kopca koja ide oko struka je slomljena tj. samo jedan njen deo pa ako bi nasao zamenu za to, mozemo da se dogovorimo.

:D

• Author

Imam ja tu kopcu sa starog ranca, dacu ti je ako ti odgovara za taj tvoj ranac:)

• 1 month later...

Dogovorio sam se sa drugom da idemo u Crnu Goru ovo leto. E sad drugu treba ranac a ujedno i svaki dinar. Da ne prodaje slucajno neko? Oko 45 litara bi mu odgovaralo. Gledali smo po gradu i jedino sto ima su intersportu za 5000. Pa ako ima neko neku sveziju informaciju nek se javi.  ;)

• 1 month later...
  • 2 months later...

Prodajem nov ranac (u kutiji, neotpakovan). Marka Magnus, 60l. O njemu se vec pricalo na forumu.

Evo kako izgleda

link na sliku

CENA:2500din. Nalazi se u NS, moze isporuka za BG. :)

Hvala. Mada ću ga videti tek sutra, dok stigne do Bg-a. 

Da nisi kojim slučajem zaturio 100 evra u nekoj od pregrada?  :)

I javi ako ih budeš imao još.