Jump to content

Featured Replies

Pa to je sjajno, akcija izgleda traje tokom celog maja, svakog utorka lete ako sam ja dobro razumela jer sve bese na italijanskom. Jos samo da nabavim vizu, zapalim za Rim...

Ima i u junu!

Tamo 19, a povratak za 300 sa ukljucenim taksama!

Jeste jeftino, ali treba voditi racuna da u junu pocinje kisna sezona u Thailandu.

Seasons in Thailand

•Hot/Dry - March to May*

•Rain - June to October*

•Mild - November to February

Mislim da AirBerlin ima nesto jeftiniju kartu od Thailand do Munich ili Frankfurt (269-289) pocetkom juna. Ako je vredno cimanja...mozda nekom znaci.

Jeste jeftino, ali treba voditi racuna da u junu pocinje kisna sezona u Thailandu.

Ovo stoji, ali zato treba zapaliti u maju, dok ne krenu kise. A sto se tice cene, mozda ja nisam nesto odradila ili razumela kako valja (nisam bas dobra sa italijanskim) ali ukucala sam i termin polaska i povratka (u maju) i dobila informaciju da je karta 19 evra. Jesam li nesto pogresila?

• Author

Nazalost nisi dobro videla .Povratak je u maju 300Eura. A najjevtiniji,koji sam ja nasao, je 274Eura u avgustu.

Na pocetnoj strani imas opciju i engleskog i nemackog jezika. Klikni na zastave.

• 1 year later...

pa ne mogu vjerovati, hvala vam puno!

koliko god tražio karte za bangkok uvijek su mi ispadale iznad 500 eura, a sad vijest da opće postoji neka negdje za manje od 300 mi otvara mogućnost da odem u tajland, što mi je uvijek bila želja.

i to se ne moram vozati do istanbula..super.

ako znate još neke kompanije iz europe koje lete tamo za ispod 300 eura, molim vas za informacije!

nastojat ću rezervirati dugo unaprijed iduće ljeto.

Air Asia, Pariz-Kuala Lumpur je npr. 219 evra (sa taksama) ako ides 24. marta, pa jos 52 evra Kuala Lumpur-Bangkok. To je manje od 300 evra u jednom pravcu.

Koliko vidim, nema uopste letova u maju i junu, Rim-Bangkok, preko Blu-expressa. Izgleda prodato sve!

Air Asia, Pariz-Kuala Lumpur je npr. 219 evra (sa taksama) ako ides 24. marta, pa jos 52 evra Kuala Lumpur-Bangkok. To je manje od 300 evra u jednom pravcu.

do pariza i natrag bi mi trebalo oko 100 eura.

jedino neke low cost kompanije da idem sa avionom, ali sve to uskladiti bilo bi jako teško ili nemoguće.

trebao bi dobiti low cost kartu do pariza na dan polijetanja za kuala lumpur i otamo naći taj ili idući dan kartu za bangkok.

a za natrag bi bilo još teže

Lakše je žaliti se i čekati da ti neko drugi nađe let jeli?

28. mart 2011:

Wizzair Temišvar-Pariz, stiže u Pariz u 12:30, cena je oko 19 evra.

Air Asia Pariz-Kuala Lumpur, kreće u 18:10, cena je 219 evra

Svašta, ide ti se na drugi kraj sveta a teško ti je otići do Pariza koji je tu odmah...

ja sam platio kartu 320 evra, od istanbula, povratna, ide se preko sri lanke...

i ta cena jos uvek postoji...

ali ovde dosta ljudi radi za agencije, koje kao sto je poznato, zaradjuju na svakom coveku bar 700-800 evra za bilo koje daleko putovanje, i koji miniraju svaki pokusaj da kul ljudi, koji nemaju puno kinte, ali hoce da dozive nesto lepse od trule evrope, otputuju bilo gde...

ko je zainteresovan, neka mi se javi privatnom porukom, pa cu mu dati instrukcije...

Slobodno podeli tu informaciju sa svima. Onaj ko hoce, icice u agenciju i dati pare, onaj ko nece, potrudice se malo vise, pa i pretraziti sam letove i kombinacije ili pronaci informaciju na ovom forumu i platiti manje.

A tebi ni iz dzepa ni u dzep.

dragance e pa zbog takvog stava se i desava tio sto se desava, da ljudi misle da im treba tona para da bi otisli na tajland, indiju, ili jugoist. aziju, jer ljudi ovde naduvavaju cene....

i onda neko neiskusan, nema puno kinte, a hoce da vidi nesto u zivotu, izracuna da mu razlika izmedju agencije, i samostalnog organizovanja i nije toliko velika, i pukne agenciji kintu...

veruj mi, znam sta pricam, 2 moja bivsa drugara su otvorili poznate agencije, pominjane su ovde pocesto, a sve tako na foru da navuku ljude pricom da im je s njima jeftinije...

i konstantno se pojavljuju i na ovom sajtu, pod razlicitim pseudonimima naravno...

meni ni iz dzepa ni u dzep, lepo si rekao...ali necu ni drugima, kul ljudima, da bude iz dzepa....

nego samo zelim da pomognem ljudima da sto jeftinije prodju i da se sto bolje provedu, pogotovu u ovom delu sveta, koji je po meni nesto najbolje sto trenutno postoji na Zemlji...

ti izgleda to ne razumes, i razloge zbog kojih sam uopste pisao moje vidjenje i dozivljaje sa putovanja...i iz tog razloga sam i prestao da postujem na ovom sajtu, i bilo kom, jer oni kojima su samo pare u glavi, izgleda, uvek pobede...

Ovde ti s parama nisu "pobedili", niti ce. Svako ima pravo da bira, pa onaj ko hoce, neka pukne para agenciji. Ako mu se svidi, super. Ko nece, potrudice se i bice mu znacajna i sitna usteda i svaka informacija na ovom ili bilo kom drugom sajtu. Stvar licnosti, izbora... Sto se mene tice, sto vise mogucnosti, to bolje. Pa, kako vec kome odgovara!

Sad, ako ti neces vise javno da delis svoja saznanja, zbog nekih svojih bivsih drugara ili ne znam ni ja cega, to je druga stvar. No, da ne gusimo temu i ne prelazimo u bespotrebnu raspravu, ako bilo sta treba, posalji na pm.

...i iz tog razloga sam i prestao da postujem na ovom sajtu...

Koliko vidim, postujes ti i dalje :mah:

hehehe..

postujem i dalje, tu i tamo, da malo razrdrmam i pomrsim agencijama konce...

dragance e pa zbog takvog stava se i desava tio sto se desava, da ljudi misle da im treba tona para da bi otisli na tajland, indiju, ili jugoist. aziju, jer ljudi ovde naduvavaju cene....

i onda neko neiskusan, nema puno kinte, a hoce da vidi nesto u zivotu, izracuna da mu razlika izmedju agencije, i samostalnog organizovanja i nije toliko velika, i pukne agenciji kintu...

veruj mi, znam sta pricam, 2 moja bivsa drugara su otvorili poznate agencije, pominjane su ovde pocesto, a sve tako na foru da navuku ljude pricom da im je s njima jeftinije...

i konstantno se pojavljuju i na ovom sajtu, pod razlicitim pseudonimima naravno...

Ne zvuči nemoguće, premda ja nisam primetio, možda zato što ne znam ništa o jugoistočnoj Aziji. Al' sve se nadam, ako neko i napiše nerealnu, naduvanu cenu kako bi ljude naveo da veruju da su samostalna putovanja skuplja nego što jesu, da će ga ostali poklopiti i napisati da su to gluposti. Kao i svi forumi, i uostalom jako mnogo toga u životu, i ovaj se nužno oslanja na savest pojedinca.

• 2 weeks later...

i da , naravno, imao sam jaako velikih neprilika, licno, prosle godine, kada sam putovao sa par nekih nepoznatih ljudi, gde sam se toliko opekao da sada putujem saaamo i iskljucivo sa prijateljima, cak ne ni sa nekim po preporuci prijatelja...

da li sam ja imao tu nesrecu ili sta, ali stvarno treba biti pazljiv, i na ovome forumu, jer se nikad ne zna ko je sa druge strane tastature..a kad nekog upoznas na samom putu, moze da bude kasno...

moja najbolja drugarica je psihijatar u lazi lazarevicu, pa je dvoje  mojih saputnika nasla u kompjuteru :)...bar sam imao tacna uputstva od nje kako postupati sa takvim ljudima, pa sam nekako izasao iz price ziv i zdrav...eto, bad luck, but shit happens....

ali pisem generalno, da ljudi budu oprezni kada putuju sa nekim, i kada citaju price po forumima, jer ima svakakvih stvari...

ljudi, vidimo se na thai-ju i kambodzi

ja sam tamo ceo februar, pa se javite, uvek mozemo da popijemo sok i izadjemo zajedno, ali sto se samog putovanja tice, i te neke price, stvarno savetujem oprez....