Jump to content

Featured Replies

Posted

:music:

od 21.7-23.7.2006 na Fruskoj gori tacniji na Letenci odrzace se astro kamp.Sve sto vam je potrebno su sator,hrana i naravno da se pojavite tamo.Ostalo je besplatno..........predavanja,koriscenje teleskopa i takve stvari..............................................................................................pa ako volitde zvezde i ostala nebeska tela stvarno posto ih stalno pominjete,sada znate gde i kad

Hvala na informaciji, potrudicu se da dodjem jer nikad nisam bio na Fruskoj gori, a volim i zvezde? smartass Imas li neki broj telefona gde se moze dobiti vise informacija? Doduse, prerano je, ali nema veze.

posto se socijalni aspekt podrazumeva da ce biti  :party:, ja da pitam jel ima neka tema kampa i ko to organizuje?  smartass kakva ce biti predavanja itd... posto sam ja isla dosta puta na slicne stvari, akcije, predavanja, posmatranja i uvek je bilo potpuno fenomenalno  :dance:

al stvarno, kraj jula, kako je moguce planirati toliko unapred?  shtrumpf

Odlichan povod da povedem goshcu iz Kanade na sator kamp... Satro kamp... Astor kamp... Kako god...  ::crazy:

pa volela bih da budem dalje nego 100km od kuce u to doba godine :) ali, ako ne budem, onda cu da budem na astro kampu  :dance:

a posle mozemo svi zajedno negde na perseide, taman mi je u to vreme rodjendan pa da napravimo astro-travel zurku tim povodom  :-D

jupi

to mi zvuci jako zanimljivo a i nije u toku radne nedelje jer sam ja radnik udarnik  :happyyy:

tako da racunajte i na mene  :banana:

bas se radujem da se opet okupimo  :party:

Aj nadam se da cu i ja doci .. mada je juli daleko ... ja sam se nekad bavio astronomijom tako da ce mi dobrp doci da se potsetim necega!

• Author

:music: 

vise o astro kampu mozete naci na www.adrb.org,ima tamo i jos drugih zanimljivih stvari                                                   

• 4 weeks later...

Woow blejanje u zvezde  ::arabia:  Pro?le godine je malo falilo da dam poslednji dinar za ćoroskop u Mercatoru. Zvuči primamljivo, valjda će kako se pribli?ava ovaj događaj, biti vi?e informacija ovde.

Ljudi iz astronomskog drustva Rudjer Boskovic idu na Goliju na skolu astronomije tako da na linku koji je putnik pomenuo mislim da nemozete da procitate o THE kampu na koji mi idemo!

On 7/5/2006 at 9:31 PM, kika_vts said:

Ljudi iz astronomskog drustva Rudjer Boskovic idu na Goliju na skolu astronomije tako da na linku koji je putnik pomenuo mislim da nemozete da procitate o THE kampu na koji mi idemo!

Zapravo, ima dosta o tom kampu na Letenki, cak i kako stici tamo i sl. na:

http://www.astronomija.co.yu/razno/osmatranja/letenka2006/letenka2006.htm

i http://www.astronomija.co.yu/razno/osmatranja/letenka/kamp_na_letenci.htm

Nego, ljudi, hocete li doci? Ja bih doveo tamo jednog Japanca...? zvizhd

Koliko sam ja pohvatao do sada, ide bar 10 nasih ljudi, mozda cak nadmasimo i onaj upad na vece posveceno Tiboru Sekelju. Franzee vodi neki par Kanadjana, a ja verovatno jednog Svedjanina... bice internacionalno i veselooo  :veselo

:mrgreen:

Znači i ovde veselo...  :veselo  :veselo Znam ja dva sazve?đa, s tim ?to ono manje ne mogu nikako da lociram  :-D

Acketa ja sam 99,99% a kolko znam i irena, mala sestra, Dobrica, ... a nadam se i vecina ljudi sa Trema! Jedva cekam da vas vidim ... samo ... ja i dalje nemam sator ... dajkle Jeguljo ... rezervisao sam mesto u tvom satoru za cetvoro!

ej kiko, ima neki satori za dve osobe za 900dinara u Interexu (ostalo 7 komada) a isti takvi od ponedeljka i u Nani. Mislim da se isplate za te pare, pa pogledaj :) ja sam uzeo evo jedan danas :)

Tamo na sajtu pise da bi bilo pozeljno da buduci ucesnici najave svoj dolazak. Mislim da bi to trebali da uradimo, da se ne uplase kad im preplavimo kamp.? :banana:

On 7/8/2006 at 4:10 PM, kika_vts said:

dajkle Jeguljo ... rezervisao sam mesto u tvom satoru za cetvoro!

ali...ali...ali...ja mecu biti tu! no, ako bude slobodan sator, posudicu vam ga, pod uslovom da ga pazite.  zvizhd

jer sam u puli! mogu da odlozim za dan, dva...ali toliko! kika, batali kamp, vidis da svi idemo u istru...dodji tamo. ima i motovun i seaspalsh i kojesta jos! ajde!  :blob: