Jump to content

Featured Replies

e, kiko, kiko, ne citas forum!  :maddd:

dixy i ja idemo, mimi ide, spavac ide...ne znam, mislim i sunrise, mozda sam nekog ispustila. deder, procitaj, pa se organizuj i ti- the more...  :blob:  :veselo  serenade  :pivoooo:

Citam bre jeguljice ali nemogu da nadje o tome nista ... :( Koj ti je broj tel. da se cujemo? Moj je 018537048 ili 0641188757 Aj javi se ili mi kazi tvoj broj! Kiss!

Tamo na sajtu pise da bi bilo pozeljno da buduci ucesnici najave svoj dolazak. Mislim da bi to trebali da uradimo, da se ne uplase kad im preplavimo kamp. 

Mislim da nece biti potrebno da se najavimo na astro kamp posto smo pre dva dana prichali sa Zorkicem koji je jedan od organizatora, a pored toga i chlan klubputnikaa, tako da su spremni za nash dolazak  8-)

e pa drugari primaklo se kampovanje  :-D bas se radujem i jedva cekam da se ponovo okupimo  :party: zao mi je sto necemo biti u punom sastavu kao na Tremu ali sta da se radi! bice sigurno veselo pijjj

no jeguljo ako je sator slobodan javljam se kao dobrovoljac da ga pozajmim  :-D posto smo kika i ja na njega navikli  :spot: salim se ne stvarno idem ovog puta i sa setricom a nemamo sator pa da ne mislimo o tome ako je vec slobodan.

javi mi na vreme

pozz

e, sator je kod ive, kad se vrati, nadjite je i uzmite. mislim da sam ga obecala acketi, ili njemu da ga da nekom od vas ili...ma ne znam, uzmite ga i spavajte, briga me!  zvizhd

kiko, moj broj ovde je 0637202459, ali od sutra pa u narednih 15 dana sam u puli, a tamo mi je broj +385996826517, pisacu ti, a mozes i ti meni, pa da dodjes.  :blob:

pusa!

Pa Ivushko zar ti ne idesh na kamp? A bilo bi lepo da i ti dodjesh i svojim  prisustvom uvelichas dogadjaj  :-D

Ako ne idesh, prosledi Ireni...

:mrgreen:

e kako stvari stoje vidim ja da su devojke lagano odustale :gossip: od astro kampa i bas mi je zao ali ja sam taj kamp planirala poodavno tako da idem pa nek padaju sekire  :blob:

sto se satora tice ivo daj ga kome ti je zgodnije tj lakse i blize, ako sam to ja ondak vazi! moj br je 0642421261 pa mi posalji sms ili se javi

caos

na zalost, verovatno ne mogu da dodjem na ceo kamp... :cry22: mozda mogu da svratim prvog dana i dostavim vam tamo shator, a mozda i ne mogu, slabo stojim sa planiranjem vremena :) u svakom slucaju cu se javiti nekom i doturiti vam prenociste :)

MOLBA:

ljudi ako neko ima shator na zajam za sledeci vikend poshto mi dolazi drugarica iz Kanade sa verenikom, bio bih mu vechno zahvalan u moralnom a i u materjalnom smislu ako je potrebno...  serenadeklanj::flowers::

evo, ja sam ninin shator predala ireni, tu moze i petoro bez problema da se zgura. a sad, za verenike ne znam  :-D

da da svecano objavljujem da je Ninin sator kod mene  :spot: tako da ukoliko se dogovoris sa njom Bojane ja cu ti ga ostaviti ali prvo vidi sa njom!

Kika i ja cemo doci u NS u petak onim u 14:57 koji ide za Suboticu, ako bude po redu voznje (a obicno nije  :cry22:) mi cemo biti tamo oko 16:40. Acketa rece da ce nas sacekati na stanici i ja se uzdam u istinitost te izjave  lol::

vidimo se

doslo je do nekih izmena oko dolaska u NS, tj Dobri se predomislio pa ide i on ali to sustinski menja stvari jer onda ne idemo vozom kako je planirano nego kolima sa njim. A ono sto meni zadaje glavobolju je sto ce Acketa da nas ceka na stanici oko 17h a mi cemo tek tada da krenemo iz BG :-( nema ga kuci a nema mobilni, te bih vas ljubazno zamolila ako neko ima Franzee-jev br da mi da, kako bi im javila na vreme. Franzee javi se ti ako procitas moj post !

0642421261

poruka primljena, i dalje je sve po planu...

osim sto ne mogu da nadjem acketu... ali nema brige    :wink:  zvizhd

Evo , upravo sam istrcao ispod tusa i nadoknadio sve potreban belancevine proteine i ostalo...

Ovaj astro kamp je odlican nacin da se provede letnji vikend. Puno divnih ljudi cije drustvo laska, 15-tak teleskopa, zanimljiva predavanja, kviz i pokoji film,druzenja, frizbi, fudbal( ko sta voli) i naravno noci prepune zvezda... Ja sam prezadovoljan  :-D Samo sna pomalo nedostaje, ali kome to treba kad zivot nudi tako lepe momente...

Naravno, jako lepo u svemu ovome je sto je cela prica potpuno otvorena i volonterska i vidi se ona ljubav prema poslu/hobiju koja jako cesto nedostaje da bi se bilo sta u zivotu uradilo...  ...kvalitetno...

Ocena 10+ / jako pozitivno !

Pretekao si me, Acketa, ali nema veze, ja sam nadoknadio i ugljene hidrate i lubenicoine :)

Provod je bio izuzetan, ekipa me odusevila i sama ideja kampa je apsolutno uspela :)  U povratku sam dobio poziv od Makedonaca za eventualni njihov kamp krajem avgusta pa ako to bude organizovano, mozemo se aktivirati, ako ste zainte... ako se zanimate za to  zvizhd  pijjj

ehej drugari  :spot:

evo mene naspavane i sada mi je sve potaman, odvalila sam 3h popodne sto vas verovatno i ne cudi posle moje jucerasnje 3h dremke navikli ste  :-D ali zato mene cudi jer ja nikada ali nikada ne spavam popodne...no dobro... kamp je bio FENOMENALAN i stvarno sam uzivala u drustvu drugova clanova i onih koji to jos nisu ali ce nadam se postati (mislim na devojke cija imena nisam na zalost zapamtila ali jesam nadimak flekica  i njena drugarica matrix  :-D pa i Kelso naravno ). fascinantno je bilo posmatrati zvezde i cuti sve te zanimljive price, na zalost ja te podatke brzo i zaboravim ne znam za vas.  lol::

veselo je bilo nema sta, panonski i omu ( i ostali naravno ali ova 2 su bili glavni akteri) su mi zaista ulepsali vece sa svojim vicevima i dosetkama, slatko sam se ismejala.

hvala ti jeguljo na satoru, isti je kod mene do daljnjeg tako da znas.

pozdrav svima i simpaticnom paru Cris-Gabi.... i naravno  :tt: mom omiljenom drugu clanu Asketu, pardon Acketi lol::

e da zaboravih da kazem slike vi ne zaboravite da postavite na net ili barem posaljite na mejl [email protected]

ne mogu da se setim ko je sve imao aparat ali znam za tebe Bojane stoga znas sto ti je ciniti  :spot:

Pozdrav impozantnoj grupi Kluba putnika Srbije cije predstavnike na kvizu sam bodrio sa ponosom.? :dance:

Stopiranje od Letenke do Nisa mi je uzelo ceo dan. Posledice:

1) izgubio sam Japanca negde na izlazu iz Beograda

2) pokupio sam Zarka Krnetu po dolasku u Nis.

Sve vas, divne putnike, pozdravlja mali Slumpy? smartass

Evo da i BillieJean lane neshto na forum :) bilo je odlicno na astro kampu, veliki pozdrav za juznu prugu :) i beogradjanke :) novosadjani se podrazumevaju :) drago mi je da sam vas sve upoznala! acketo i franzee, imam da vam predam neke postere kao nagradu za ucestvovanje u onom kvizu i branjenju boja klubputnikaa.. kako "neko" rece: kluba putnika svemira  :-D