Jump to content

Featured Replies

Heeeej dobri ljudi!

Nadoknadio sam prvi deo nedostajućeg sna, a uskoro ću i drugi... hteo sam samo da ka?em da je i meni je bilo jako opu?teno i prijatno.  clap.gif' alt=':clap:'>  U?ivao sam i drago mi je ?to sam upoznao jo? neke članice i članove Kluba putnika Srbije - sveta - svemira. Sjajni ste!  klanj::

Čestitke za na? tim na kvizu koji nas je dostojno predstavio i  :party: za dru?tvo iz Ni?a... vidimo se za dve nedelje. 

Ako sam nekog ugnjavio vicevima o Lalama - izvin'te.  :fool:

Do sledećeg susreta... :pivoooo:

E pozdrav i od mene.... E ljudi ja neznam sta da velim... SUPER STE!!!!  :dance: bilo mi je fenomenalno... jako ste pozitivni nezalim ni trenutka provedenog sa vama.... Ako postoje jos neke formalnosti oko uclanjivanja recite mi da obavim i to jer zelim da budem deo vaseg VESELOG durstvanceta...  :blob:

Do skorog vidjenja, pozdravljam vas sve...  :LOLLL:  :spot:  clap.gif' alt=':clap:'>

u potpisu aston  :lol:

e da imam i ja par slicica pa cu videti da ih okacim... za koji dan...

pozdrav  :party:

Pa Kelso vidim da ti se dopao nadimak  lol:: bas mi je drago zbog toga!

nema vise formalnosti od sada si i ti putnik namernik i dobro dosao u klub :spot:

pozdrav

Dobrodosao, Kelso, najbolji bacacu frizbija!

Jesu li Flekica i Matrix nadimci Olje i Marije?  :?

Izbacicu neki tekst za koji dan, videcu sa Asketom i Francijem (Franci, ako ti je malko usvrljano ime na posteru, to je zbog mene, intervenisao sam da necu da primim poster u vase ime sa nepravilnim prezimenom  nono) kad mi recenziraju verziju. Ekipa je "pusti me da vrisnem" i jedva cekam naredne susrete  :blob:

pozdrav omu

da da Marija i Olja su matrix i flekica ako nemaju nista protiv meni su se svideli ti nadimci koje im je  mislim Bojan dao ili ko vec nije ni bitno  :-D

Meni su se svideli i nadimci i osobe nosioci nadimaka :)

Pokazani duh ih apsolutno svrstava medju nas  ::crazy: , ako im to imponuje

hvala na lepim recima  :banana: imponuje!  :party: 

nadam se da cemo se uskoro ponovo druziti bilo mi je zadovoljstvo...  ::crazy:

treba dazahvalim ireni za nadimak... HVALA IRENA!!!!!!!!!!!  :spot:  :tt:

eh eh dragi mali Kelso nema na cemu bilo mi je zadovoljstvo  lol:::tt:

vidimo se svi uskoro sigurna sam vec sam nacula neke predloge :-D

pozdrav svima

ps slampy da li si nasao nesrecnog izgubljenog kineza?

Omu je zaboravio da iznese ovde mudru misao koju je iskrojio na auto-putu Nis-BG kad smo kretali na kamp. Citiram ga: We will hitch-hike to find the stars, and then we will hitch-hike the stars to find ourselves.

hahah opet sam omasila covek je japanac :spot: sta cu kad su meni svi kosooki isti? :-D

Japancu se ocito nije dopalo visecasovno pesacenje po jakom suncu i vrelom asfaltu tokom svoje turisticke posete, ali sta da radim - sam je hteo da radi nesto, kad vec nije imao sta na kampu? :maddd:

Slumpy, nameravao sam da to ubacim u tekst o kampu, ali ti hvala na podsecanju! A i nisam hteo da je namecem kao nesto sto je mozda postkampovska reminiscencija.

Uze mi rec iz usta!  :cry:

2 late!

U svakom sl - valjda sa razlogom ocekujem dobro napisan izvestaj, makar dobar kao onaj sa Trema!  clap

:pivoooo:

BB, i meni ce biti lakse da sklopim nesto kad se podsetim preko slika...  :-P

e drugari...    :gossip:  vid vako...  :shockkk:

evo slika sa mog fotoaparata...

nema ih nesto mnogo i s obzirom da nisam imao pojma gde inace kacite slike ja sam to bacio na moj sat evo vam link...

http://www.milansijakov.com/letenka.html

dakle ovo nije zvanicna prezentacija astro kampa neg samo moj foto aparat...  :LOLLL:

pozdrav svima

ja znam ja znam  lol::

al necu da ka`em jer moze doci do internacionalnog rata  clap.gif' alt=':clap:'> hehehe

izvini kiko brate tako sam okino...

ima da ispravim gresku sledeci put :)