Jump to content

Featured Replies

Kelso - momak i po, humor i po!

Svaka cast, pogotovo sto sam saznao i kako vam je bilo u povratku :)

Jos da ima vise slika DOK SMO bili u kampu, a za to je Franzee zaduzen, ne? Buduci da su se SQNY baterije sa Zelenjaka pokazale nepouzdanim, zar ne?  :cry22:  Da ne imenujem coeka...

Da ne bude da prozivam, ali pazite kako cete i kada koga da okinete... Nemoj ni ti, Kiko, pred svakog da se postavljas  zvizhd

Kiko, bre, covece, presaberi se! :)

Kao da si se izgubio posle one makedonske travarice...  pijjj

Buduci da su se SQNY baterije sa Zelenjaka pokazale nepouzdanim, zar ne?? :cry22:? Da ne imenujem coeka...

Zasto svi gledate u mene?? zvizhd

Vidi vidi ... pa neko je stigo da me upozna .... mmmmm .... interesting ... very interesting! :) Ali zato se drogiram ... i celav sam pa sta?

Kiko, druze, saigracu, sabrate s juga, ako sam rekao nesto sto ne treba, ja se izvinjavam  :wink:

Sve je to zamesao Dejan  nono  zvizhd zvizhd  :-D

Ma bilo nam lepo, to je bitno!

El si normalan be ... nista lose nisi reko ... ja se SALIM :) Vidimo se ovija dana kad dodje panonski u Nis!

lepo je sto vi nislije izgladiste te nesporazume ali ja jos uvek ne videh niti jednu jedinu franzee-jevu sliku  :happyyy: i tako posto dolazim u subotu u NS nadam se da cu ih se konacno dokopati  :-D i da ce ova javna prozivka uroditi plodom  lol:: ili mozda nece ko zna ....

zao mi je bata kile sto neces doci i ti, a bas sam se nameracila da konacno odemo na taj sladoled u mek :-(

no dobro drugom prilikom....