Jump to content

Featured Replies

Posted

Od Evrope do USA zasad (koliko sam upucen) AirLingus nema premca. Koje su kompanije prema vasem misljenju i saznanju povoljnije unutar teritorije USA ? Dakle sta kad se dokopamo USA i treba neki prevoz do npr Aljaske, Hawaii...dakle lokacija do koje je neophodno koristiti avion. Hvala unapred  :pivoooo:

Oni imaju low costova poput http://www.jetblue.com/ cini mi se, ali ja kad sam leteo najjeftinije sam nasao kod American Airlines. Bila je povratna NY-CH 200 $.

Sve sto su bas udaljene destinacije ni tamo nisam bas nasao za male pare. Recimo od NY do Havaja sa dva-tri presedanja sam nasao kartu za nekih 500$.

Bilo je jeftinih letova do Floride (tipa 120$ povratna, ili manje) i Karipskih ostrva (do 200$).

Probaj kayak.com i mobissimo.

• Author

Hvala Slobo. Gledam moze li se pobediti ponuda pojedinih domacih agencija. Iznenadio sam se da se mojoj sestri vise isplatilo da uzme kartu Bg-xy presedanja-Baltimor za 800 E, iako sam se odrao trazeci kako da je dovucem barem do Washington (na kraju sam nasao neku kombinaciju Bg-Bud vozom, pa Orangeways do Krakow, pa AirLingus do Washingtona za nekih cirka 700 E,ali su datumi bili vrdavi,pa bi morala da spava 2 puta u Krakowu itd...). A sad jurim da pobedim ponudu agencije Bg-xy presedanja-Honolulu, i opet mi ne ide  :? Mora biti da sam malko  :stupid:

Kako to mislis, 700-800E do Washingtona?

Ja platila 570E sa jednim presedanjem u Becu. Dakle, Bg-Bec-WA, a povratak iz New Yorka. Sve to preko HRG agencije, nalaze se u Kneza Milosa.

A sto se tice low costova unutar USA, probaj http://www.expedia.com/ idi na onu opciju 'my dates are flexible'. Ne znam koliko je jeftino, poslednji put kad sam nesto gledala bile su OK cene.

Washington - Honolulu u junu povratna $400. Izbacio mi je kao najpovoljniju kompaniju Delta, zatim Northwest.

• Author

Hvala Mayo..mislio sam na povratnu. Znaci Bg-xy-Baltimore-xy-Bg. Cirka 800 E. I nisam je ja kupovao, svakako bih trazio povoljnije. Samo sam postavio kao reper u odnosu na koji trazim jeftinije kartu. Inace samo do Washingtona ima preko AirLingusa oko 350 E povratna, ali treba ukombinovati sa letom unutar USA, tj do Hawaii.

I ova od 570E je povratna. BG-Bec-Washington, a povratak je po mojoj zelji New York-Bec-BG, i plus imam besplatnu promenu termina (koja inace kosta 100E).