Jump to content

Featured Replies

meni je bilo urnebesno da čitam to sa fejsbukom, po istom principu, neko je napisao "stvarno ima raznih ljudi, ali pogledajte najružniju osobu na fejsbuku" i onda link, i isto, svako dobije svoju fotku... ali reakcije ljudi su najjače, bilo ih je koji su totalno popizdeli, psovali, vređali, ali su mi omiljeni bili oni koji su se pravili nevešti "to što neko nosi naočare / protezu / je debeo / je ćelav / itd " ne znači automatski i da je ružan, meni se recimo to baš sviđa...  lol:: bile su stranice i stranice komentara pre nego što su ljudi izvalili u čemu je fora, ovde se nisu ni izbliza toliko upecali  ;D

Znaci mene nervira ta Cruela, pa chi, pa beauty pa Acketa, Sloba posebno, jegulja da ne pricam... ta je toliko dosadna da joj treba dati medalju... pa Dragance, pa Lazar, pa rayela, spavac, ... a kika... to je van svakog pomena... marko_petrovic me nervira posto jos uvek nije dosao po svoj duvan!  :hihi:

ja predlazem da Chi sam sebe banuje i da nas sve reshi muka!  :hihi:

svako ko ovo ne shvati kao salu ne treba ni da diskutuje  ;D

O meni ni rechi... osecam se zapostavljeno... smrc

Shalu bih mogao nazvati 'kushanje tashtine'

Mislim da to što će se neko neupućen skenjati kad gomila ljudi sa foruma napiše da ih on najviše nervira, ili da je on najružnija osoba na fejsbuku, nema mnogo veze sa taštinom. Nije potrebno biti tašt pa da te pogodi to što gomila ljudi kaže nešto loše o tebi. Mislim da bi to pogodilo svakoga kome je makar malo stalo do mišljenja drugih ljudi - a takvu osobu ne nazivamo taštom, nego normalnom :)

svako ko ovo ne shvati kao salu ne treba ni da diskutuje

Izvinućeš, ali ne slažem se :) Baš o takvim stvarima treba diskutovati, jer smo posle diskusije svi pametniji  smartass

Ja, recimo, ne volim tzv. practical jokes jer kod njih humor proizilazi iz toga da se neko oseti neprijatno, makar i na trenutak. Mislim da je moguće smisliti dosta dobrih šala za koje uopšte nije potrebno da se iko oseti neprijatno.

Doduše, moja kompetentnost na ovom polju se lako može dovesti u pitanje. Recimo, većina slika/video klipova koji kruže od kompjutera do kompjutera (obično u folderu "smešno") meni ne samo da nisu smešni, nego se naježim kad ih vidim.

Naravno, bilo kakvo razmišljanje o prirodi humora ne može biti potpuno ako makar ne pomenemo Kursadžije, seriju koja je redefinisala pojam cerebralnih oštećenja.

Kad smo već kod toga, uvek sam se pitao kako se prevode engleski izrazi "toilet humour" i "slapstick humour"  :?

Naravno, bilo kakvo razmišljanje o prirodi humora ne može biti potpuno ako makar ne pomenemo Kursadžije, seriju koja je redefinisala pojam cerebralnih oštećenja.

;D  klanj::

• 3 weeks later...

Le leee al sam se izcimao. Ovo je bilo zesce.

Pomislih da li sam tolko naporan nekim svojim savetima ili opisima..

Kontam, sve sto sam zapoceo i pisao je donekle ok.. nista specijalno, uvredljivo, nametljivo..

Priznajem da sam izvarnicio posteno.

Niko me ne nervira, da priznam da uopste ili malo obracam paznju na imena. Uglavno me u temema i odgovorima zanima proj postova osobe koja pise i smisao kako je odgovor dat.

Pozdrav svima  :mah:

• 2 weeks later...