Jump to content

Featured Replies

Posted

trebao bi mi letos smestaj za 2 osobe na jedno nedelju dana u Novom Sadu, jel postoji neka alternativa hotelu, posto mi je to veoma skupo, npr. izdavanje nekog apartmana ili stana na nedelju dana?

Zavisi da li ti treba smeštaj za vreme EXIT-a, ili u neko drugo vreme :)

Meni je prošle godine bio u gostima jedan kanadski novinar, kome se Novi Sad toliko svideo da je odlučio da iznajmi stan na mesec dana. Pronašli smo stan preko agencije. U principu, mislim da su male šanse da se preko oglasa pronađe tako nešto, jedino ovako, preko foruma, ili da zoveš agencije u NS. Al' nedelju dana je baš jako kratko.

Hostel ne dolazi u obzir?

Nisi probao Couchsurfing?

Ako ne, jedina varijanta ti je da ti ljudi spavaju kod nekoga kome su cimeri otišli baš u to vreme...

:mrgreen:

Koliko ja znam niko ne iznajmljuje stan na tako kratko vreme, osim mozda ljudi koji zive u blizini sajma i koji rentiraju stanove tokom trajanja razlicitih sajmopva i to uglavnom za zestoku kintu.

• 1 month later...

mozd bi mogli kod mene.....ako vam ne smetam ja u drugoj sobi....i .....jer je soba u kojoj  bi ste prebivali inace u znaku "alla vojvodina" jer mi je brat fan (koji inace nije tu) pa ja resih  da zaradim nekako.... :banana:

• 2 weeks later...
  • Author

Ako putujes jos sa nekim onda ti je motel Bojana bolja varijanta, 2400 za 2 osobe, u cenu, kao sto rece Pedjalon, uracunat veoma dobar dorucak.

• 3 years later...

Da li neko moze da preporuci smjestaj za jednu noc u Novom Sadu? Prolazim kroz Novi Sad i tu cu da odmorim jedan dan, tacnije 04.januara...

Hvala