Jump to content

Featured Replies

Ma da nisam nasoo ovaj posao otisao bih redovno i skinuo sa qurca ali ovako cu da zaradim neki kes a ne da cistim kasarnu...E a u Srbiju dolazim na svakih 6 meseci,jel bolje odmah da ostanem 1 god i da ne brinem?

Vidio ovako i da ti stigne poziv i da se neodazoves nema sanse da ce ista da ti se desi, samo uzivaj  :mah:

Nego Ekvatorijlna Gvineja mi je prava egzotika pogotovu za posao pa aj napisi otkud da ides tamo, da li si vec bio, sta ocekujes itd...

Ma da nisam nasoo ovaj posao otisao bih redovno i skinuo sa qurca ali ovako cu da zaradim neki kes a ne da cistim kasarnu...E a u Srbiju dolazim na svakih 6 meseci,jel bolje odmah da ostanem 1 god i da ne brinem?

Dokle god imas radnu vizu u inostranstvu, bez obzira na to koliko puta dolazis u Srbiju, dovoljno je da se jednom godisnje javljas nasoj ambasadi u Ekv. Gvineji, ili koja je vec ambasada nadlezna za tu teritoriju, ako nas tamo nema. Koliko god u tvojoj glavi to bila privremena situacija, za ovu zemlju si ti drzavljanin Srbije koji zivi u inostranstvu i primenjuje se drugaciji rezim sto se tice vojske. Ako bi ostao tamo duze da radis, nakon 27. godine bi mogao biti i oslobodjen od vojske, ali profesionalizacija ce stici mnogo pre toga...

Hvala svima na odgovorima!Posao u E.Gvineji sam nasao preko prijatelja on je dole poslovodja na asfaltu posto je sad to dole najunosniji posao,on radi kod italijana gde cu i ja da idem,ali ima jos jedna firma gde su nasi glavni iz nase bivse firme Autoput(novi auto put) to je firma Sogeco Ecoksa.Pa plata je 2000e sa stanom klopom i neka mizerna akontacija.Ko je zainteresovan za posao evo

http://www.sogeco-ecocsa.com/page.php?id=6

Pozdrav i jos jednom hvala!!!

• 4 weeks later...

Naravski da sme i naravski da neće na granici da im priča da je u civilnoj vojsci.

• 5 months later...

Zainteresovan sam za posao u E. Gvinei poslao sam papire ali nemam informaciju dali su primili moju ponudu. Ako neko zna ko je predstavnik nasih radnika u toj kompaniji neka mi posalje kontakt telefon, fax ili E-mail.

Hvala.