Jump to content

Featured Replies

Na engleskoj verziji sajta radi (ne pitaj za logiku zasto na nasoj ne radi :D )

Ma video sam to odmah...nije zbog mene, veruj da sve cene znam napamet...nego mi je fascinantno kao pojava. Pride su ZS jedno od retkih JP koje ostvaruje prihod  :)

• 1 year later...

Sa novim redom voznje ostali smo bez direktnih kola za Veneciju, Bec i Minhen ali ono sto nekima posebno smeta je poslednji polazak iz Budimpeste za Beograd. Umesto u 23.30, voz polazi u 22.20 sto znaci da je nemoguce otici na koncert i isto vece uhvatiti voz za nazad. :shockkk: Sta kazes na ovo Lazo?

• 6 months later...
  • Author

Molim za informaciju, ko zna, da li voz koji kreće iz Subotice u 10:45, preko Novog Sada u 13:04, do Beograda 14:46, kasni?

Padja,necu da te ubedacim, ali gledajuci online (sa svoje terase) i "Ivo Andic" i "Avala" vec nekoliko dana kasne....od 10 minuta,pa navise..Ali dobro ti nama dosao u vreli Novi Sad! :)

• Author

Hvala.

Ja treba da budem u Bgd do 16:15. A taj voz treba da stigne do 14:46 dakle stižem ako ne kasni više od jedan sat i 29 minuta.

Hvala.

Ja treba da budem u Bgd do 16:15. A taj voz treba da stigne do 14:46 dakle stižem ako ne kasni više od jedan sat i 29 minuta.

I jos ako ne ides u neko Mirijevo  lol::

@Pedja...Evo "Avala" usetala  u Novi Sad sa samo 5 minuta kasnjenja...."Bravo ti ga bate" za Zeleznice Srbije"  :shockkk:

• 4 weeks later...

Nekoliko puta sam koristio garderobu na Željezničkoj stanici u Beograd, ali nikad nisam naučio njihovo radno vreme. Jel mogu da ostavim prtljag u bilo koje vreme i da uzmem kad god želim o okviru 24 časa, t.e. dali radi garderober 24 časa i ako ne, koje je njegovo radno vreme? Molim vas za odgovor.

• 2 months later...

interesuje me da li neko zna da li i koliko kasne vozovi na relaciji lapovo beograd?

interesuje me da li neko zna da li i koliko kasne vozovi na relaciji lapovo beograd?

nema pravila, može i na vreme da stigne, a može i sat da kasni...

Inače, pre neki dan sam sa "Ivom Andrićem" iz Beograda do Novog Sada stigao 10 minuta pre vremena. Bravo za majstor Josu iz Subotice!!!  clap.gif' alt=':clap:'>

ma meni je bitno da ne kasni vise od 1h :)

hvala  ;D

Putnicki vecinom ne kasni il nesto sitno tipa 5-10 min, a brzi nekad zna na vreme a nekad i po sat i po. Inace ovo ti je moje iskustvo iz septembra posto sam morao 7 puta do Jagodine poslovno pa sam uzeo fleksi i isao vozom  :)

• 3 months later...

Pozdrav svima :)

Pročitah putopis "Šinobus i ja" i prvo ću reći "Svaka čast autoru!" ... Ponukalo me to da sjednem u šinobus i provozam se do nekog grada u Vojvodini. Pa me zanima ko zna gdje saobraća baš onaj stari šinobus, a da je što bliže Beograd. Npr. nešto iz Pančeva? Rume?

Hvala unaprijed ...

Pozdrav svima :)

Pročitah putopis "Šinobus i ja" i prvo ću reći "Svaka čast autoru!" ... Ponukalo me to da sjednem u šinobus i provozam se do nekog grada u Vojvodini. Pa me zanima ko zna gdje saobraća baš onaj stari šinobus, a da je što bliže Beograd. Npr. nešto iz Pančeva? Rume?

Hvala unaprijed ...

Beograd Dunav stanica - Pančevo - Zrenjanin - Kikinda, Kikinda - Žombolj, Kikinda - Subotica, Subotica - Kanjiža, Vrbas - Sombor (za ovu poslednju nisam 100% siguran da li ide šinobus ili Macosa)

Na linijama Ruma - Šabac i Subotica - Horgoš - Roeszke će šinobus uskoro zameniti novi ruski dizel-motorni voz (ako već nije)

Postoji mogućnost da se tokom godine uvede na linijama Zrenjanin - Sečanj i Zrenjanin - Novi Sad.

Beograd Dunav stanica - Pančevo - Zrenjanin - Kikinda, Kikinda - Žombolj, Kikinda - Subotica, Subotica - Kanjiža, Vrbas - Sombor (za ovu poslednju nisam 100% siguran da li ide šinobus ili Macosa)

Na linijama Ruma - Šabac i Subotica - Horgoš - Roeszke će šinobus uskoro zameniti novi ruski dizel-motorni voz (ako već nije)

Postoji mogućnost da se tokom godine uvede na linijama Zrenjanin - Sečanj i Zrenjanin - Novi Sad.

Na ovoj relaciji Beograd Dunav - Pančevo - Kikinda vozi baš onaj šinobus kao sa one slike? :)

Na ovoj relaciji Beograd Dunav - Pančevo - Kikinda vozi baš onaj šinobus kao sa one slike? :)

vozi dupli, modernizovani, sa autobuskim sedištima, mada baš su danas 2 ruska voza otišla u Zrenjanin (jedan što je kamenovan kod Čačka), sad da li samo na opravku u Šinvoz ili planiraju da zamene šinobuse rusom, to ne znam...videćemo.

I mene ovo jako zanima!

A gdje ide baš onaj stari obični, kao sa one slike? :P

Kad sam ja isao iz Kikinde za Zombolj, negde valjda 2009., isao je dupli, 'ajde da kazem sa autobuskim sedistima, ali prilicno razvaljenim ;D

I u dva vagona, nas dvoje smo bili jedini putnici. Istina, nije imao ona drvena sedista, ali, svakako je delovao kao muzejski primerak  :)

A gdje ide baš onaj stari obični, kao sa one slike? :P

Ruma - Šabac i Subotica-Roeszke/Kanjiža, ali ne zadugo pošto se čeka upotrebna dozvola za novu rusku garnituru koja će jako skoro. Za Sombor - Vrbas nisam siguran da li vozi Macosa ili stari šinobus. Kikinda - Subotica mislim da vozi "modernizovani" sa dva vagona i autobuskim sedištima, mada jedno vreme je vozio i stari. Kikinđani imaju "novi" šinobus, a Subotičani stari, a trenutno voze Kikinđani.

Nemaju ni stari šinobusi drvene klupe, već tapacirane.