Jump to content

Featured Replies

• 2 weeks later...

Возом из Братиславе до Београда сам путовао тачно пре 3 месеца на начин описан горе и платио сам толики износ (могу да пробам да нађем карту уколико сам је сачувао да је скенирам али веруј ми на реч :) )

Дима, комби је ок с тим да је то очигледно фркевентна линија и има свеукупно десетак комбија (сви нови мерцедесови :) ) с обзиром да је први пут кад сам ишао (у фебруару) ишло у колони 7 (седам) комбија и огромна већина путника су били наши Словаци који студирају у Братислави. Комбији не иду директно ауто-путем већ у зависности од потребе прво по војвођанским местима у којима има путника (читај: словачка села) - први пут смо свратили да покупимо нове путнике и прикључимо се осталим комбијима у Ковачицу (близу Панчева), други пут у Стару Пазову, Бачки Петровац и још неко место на том правцу- па после на ауто пут и даље према мађарској граници.

Брате, јел би могао молим те да ископаш име те агенције што вози Београд - Братислава? Зна ли неко? Дошао би из Шведске  Рајанером до Братиславе, водим и децу па ми је најзгодније да седнем у комби директно до Бг.. Хвала унапред!

• 2 weeks later...

Kombi prevoz, redovna linija BG-Bratislava-BG, je ok. Provereno. Evo br. tel. +381 63 80 16 721

Evo, da potvrdim i ja: upravo se vratih sa svojih putesestvija i mogu da kazem da student agency funkcionise savrseno!! Preko neta lepo sve rezervises, pri ukrcavanju u bus pokazes odstampan mejl u kom su ti potvrdili rezervaciju, sednes i uzivas. Novi busevi, udobna kozna sedista, klima, dobijes slusalice za film koji pustaju ili da slusas muziku, besplatna kafa, caj, topla cokolada... i sve to za 14 evra od Bratislave do Praga. Zvuci neverovatno, ali zaista je tako.  :dance:

• 1 month later...

Jel putovao neko skoro vozom na relaciji Bratislava-Budimpesta?

Jel i dalje cena karte 12-13e?

Da li je kasno kupovati karte npr. pola sata-sat pred polazak voza?

Rezervacija pretpostavljam ne treba?

Inace planiram put do Bratislave, a plan je sledeci:

Bg-Bp voz povratna          26e

Bp-Br  bus Student agency 5e

Br-Bu voz                            ?e

Ako neko ima neku sugestiju slobodno...

kompe pogledaj prethodne postove, BUS iz Peste za Bratislavu je i mnogo jeftiniji i mnogo brzi!

Ja sam procitao sve postove, ali ti nisi pazljivo moj post ;)

Napisao sam da cu ici iz Budimpeste do Bratislave busom, ali problem mi je povratak, jer bus stize u Budimpestu oko 14:00, a voz iz Bp za Beograd odlazi u 13:00.To znaci da bih morao da cekam onaj vecernji u 23:00, a to ne mogu jer imam obaveza ujutru.

Zato me zanima taj voz iz Bratislave za Budimpestu koji je ujedno i voz za Beograd, jer ide na relaciji Prag-Bratislava-Budimpesta-Beograd.Pricam o vozu koji polazi iz Bratislave u 9:50, a iz Budimpeste u 13:00.u Beograd stize oko 20:30.

Karta za IC Bratislava-Budimpesta u jednom pravcu staje cirka 14.20e.

Sto je meni licno totalna ludost, racunajuci da je povratna karta 16e. Mozda je bolje da kupis povratnu pa da je ovde nekome poklonis tj razmenis za pice i druzenje :).

Informacija je stara 4 dana :D

Rezervacija ne treba a sto se kupovine karte tice uspeo sam 2 minuta pre polaska, tako da tih tvojih pola sata izgleda kao vecnost, hehe.

Super, hvala lepo za info :)

Da li to znaci da ces i ti meni pokloniti tvoju povratnu? ;)

Povratnu sam iskoristio :D

ps.ali kao predlog mislim da nije los. Vazi mesec dana sto je dovoljno vremena, mozes da ponudis na putnickoj berzi ili tako nesto. poz