Jump to content

Featured Replies

Posted

Zdravo svima!

Uskoro planiram da posetim Kanadu po drugi put! Prvi put kada sam išla nosila sam garantno pismo koji su mi napravili rođaci (žive u Torontu) pa me zanima da li i ovaj put je potrebna neka vrsta dokaza o nečemu?

Takođe, čula sam da postoji mogućnost da sa kanadskom turističkom vizom (ja sam svoju dobila na devet godina koliko mi je trajao pasoš u tom trenutku, važi mi još 6 godina i ima naznaku multiple entries) iz Kanade imam pravo na jedan ulazak u SAD pa bih ja iskoristila da odem na dva tri dana u New York da li je to istinita informacija?

Pozdrav za sve putoholičare ?

zdravo svima ,,,,jedno pitanje ,ako neko ima podatke bila bih zahvalna ,,,sta je potrebno za odlazak u Kanadu ,za preseljenje u Kanadu ,,za bracni par ona Ukrajinka ,on Srbin ,,,,,Da li je sad to olaksano na osnovu porodice ,.Napominjem da oni podnose molbu za preseljenje u Kanadskoj ambasadi u  Srbiji ,, hvala puno ,,pozzzz

On 10/26/2022 at 3:36 AM, Milica994 said:

Zdravo svima!

Uskoro planiram da posetim Kanadu po drugi put! Prvi put kada sam išla nosila sam garantno pismo koji su mi napravili rođaci (žive u Torontu) pa me zanima da li i ovaj put je potrebna neka vrsta dokaza o nečemu?

Takođe, čula sam da postoji mogućnost da sa kanadskom turističkom vizom (ja sam svoju dobila na devet godina koliko mi je trajao pasoš u tom trenutku, važi mi još 6 godina i ima naznaku multiple entries) iz Kanade imam pravo na jedan ulazak u SAD pa bih ja iskoristila da odem na dva tri dana u New York da li je to istinita informacija?

Pozdrav za sve putoholičare ?

Nemas prava. Niti mozes sa US vizom za Kanadu niti kontra.