Jump to content

Featured Replies

Posted

Ovog leta bih da malo detaljnije obidjem Kapadokiju, pa onda dalje na istok: Nemrut, Urfa, Antakija ili Van, Kars, Trabzon - ili sve to. Fokus je priroda i kultura, ali natenane. Imam na raspolaganju samo mesec dana. Neodlucna sam oko prevoznog sredstva. Verovatno kombinacija avion, bus, rent-a-car, brod (Crno more), mozda deo organizovane lokalne ture... ili je neko spreman da na ovo krene kolime? Imam 46 godina, putovala sam i sama i u raznim grupama. Ocekujem da bi ovo putovanje u manjoj grupi bilo jevtinije i zabavnije. Ne bih stopirala, niti spavala u satoru - ovo je ipak moj godisnji odmor. Da li je neko raspolozen da se pridruzi?

• 5 weeks later...

Hej ja sam mozda zainteresovan da se prikljucim na 10-ak dana u avgustu posto mislim da ce mi biti potrebno mesec dana da se oporavim od trenutnog puta.  Jos uvek se razmisljam da li svoj sledeci odmor da iskoristim za putovanje na Tajland\Vietnam ili za Tursku.

Idem ja u Tursku, period 20.jul - 5.avgust.

E sad, ja dodirujem deo toga što ti hoćeš da vidiš.

Naravno, spavanje je baš u šatoru + kod CS-era, eventualno u nekom hostelu ako baš moram.

Plan je da idem do Istanbula, pa onda do Adijamana da vidim Nemrut, posle se prebacujem do Tatvana i penjem Sufan, pa kupanje u jezeru Van, pa se bacam do Dogubajazita, penjem Ararat 5137m i poseta posle toga - Nojeva barka, Isak Pašina džamija, možda i krater na iranskoj granici...

Posle povratak do Istanbula na 2 dana i to bi bilo to.

Eventualno nešto interesantno ako bude do Istanbula pa ostanem da pogledam...

To je to, ako kako možemo da se uklopimo - javi.

Bio sam prošle godine do Kapadokije, tu mogu da ti dam neke korisne info.

Tales Niš

• 2 weeks later...

Nikolina, da li si vec na putu? Mene interesuju mesta u oblasti Crnog mora, Sinop, Samsun, Artvin, Hopa...

Pa na CS-u bi trebalo da napravish svoj profil, da ga popunis i sama da potrazish hosta tako sto ces pretraziti clanove u Turskoj u delu koji te zanima i potencijalnom hostu cesh poslati mail.

Na sva pitanja povezana sa CS-om ce se naci gomila ljudi da odgovori i da ti preporuci par hostova tu i tamo ali za pocetak moras imati svoj profil.

;D