Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav Putnici!?

Mozda bih bila nekih mesec dana u Jordanu(ovde sam dobila info za jeftine karte), pa usput i nesto da vidim za "sljaku". Cula sam da nam je jaka dijaspora pa kontam da bi neko izasao u susret. Moze li malo vise "info-a" o tome? Bilo bi dobro da procitam nesto iz prve ruke. Hvala!

Може да се волонтира у пустињи или неком хостелу. Углавном сам тамо сретала волонтере, али где може да се заради, не знам. 

Sumnjam da je neko sa ovog foruma živeo i radio u Jordanu, uglavnom se putovalo turistički. Nisam čula ni da tamo imamo jaku dijasporu. Možda bi bolje bilo da pitanje postaviš na nekom expat forumu, ima ih dosta, recimo https://www.expatforum.com/

• 1 month later...

heheh, jaoj, startovao me neki deda u Dani ( nacionalni park u Jordanu) i dao mi br tel da mu javim ako nekog znam da hoce da radi kod njega u hotelu. A ja kao "ma vazi, ko ce doci da radi ovde iz Evrope", tako da nisam zapamtila njegob br ali mozda mozes da proguglas " dana hotels" ili tako nesto pa ga mozda i nadjes... Ali da, uglavnom sam sretala volontere koji rade za stan i hranu.