Jump to content

Featured Replies

Posted

Cao drugari

Krecem 15. juna, verovatno iz Nisa nocnim vozom, da bi ujutru stigao u Sofiju, malo prosetao, pa negde oko 10 otisao na stop za Istanbul. Tamo par dana, posle stopom do Ankare, od 18-27. juna moram biti tamo. Posle toga, sve to, samo obrnuto: Istanbul par dana, pa stopom kuci, verovatno opet do Sofije, pa hvatanje nocnog voza za majcicu Srbiju.

Ako nekom ovo odgovara i hoce da se pridruzi, javite se.

Ako imate neki savet, vrstu pomoci, javite se.

Uglavnom sam sve mape i slicno dobio od Kike (sad bi ga pohvalio, al se bojim da se ne uobrazi), mozda ako neko ima onu Akbil karticu za gradski u IST i par leva (za bugarske konduktere, znate vec, u zamenu dajem dinare ili sta god)

Dovidjenja, prijatno.

eh, bre, čoveče, što ne pričaš o julu a ne o junu! baš htedoh da te pitam jesi planirao tako neki pravac (samo što bih ja to sve ali preko atine  :fool:)

Koliko se putuje od Sofije do Stambola, busom, i vozom?

Busom je 8 do 10 sati, zavisi koliko te zadrze na granici... Ja sam krajem aprila na granici proveo skoro 3 sata  :bang:, dok nam sve stvari nisu pretresli, svima u busu, mada mislim da to nije toliko cesto jer su i vozac busa i "stjuardesa" bili iznenadjeni tolikim zadrzavanjem...

• 1 month later...

Ја и ортак смо тамо 4.-5.-6. августа. Ако будеш тамо можемо на кебаб. :)

Идемо колима. Нећемо бити само у Константинопољу ;D, возаћемо се и по црноморској, мраморној и егејској обали.