Jump to content

Featured Replies

Paz'te ovako... Ima ih koji su platili, a nisu preuzeli... Možda da vam dam njihove? :P

Ajde saberite se ovde na forumu, koliko vas ima, koliko komada hoćete, gde živite. U principu, cena (100 din na ruke ili 120 din na račun) je ista i kad izrađujemo jedan komad, i kad izrađujemo sto komada, jedino što mene mrzi da idem na Telep za jednu prišivaljku. Dakle, hajde bar 10-15 narudžbi, pa da sedam na bicikl :)

nemoj se saliti  ;D

ja cu 5 ("daj pet karti-ili 5 il' ni jednu")  :D

Iz Bg-a sam,jel i dalje vazi: " BG (privatna poruka: rayuela) "?

ja cu 5 ("daj pet karti-ili 5 il' ni jednu")  :D

Iz Bg-a sam,jel i dalje vazi: " BG (privatna poruka: rayuela) "?

Ja nisam iz BG ali cu naci nekoga da to pokupi (i plati) umesto mene, pa i mene zanima kome da se javim?

Uzgred, ja bih 5 komada ali bez teksta (ako moze)  zvizhd

Može, naravno. Idi na prvu stranicu ove teme:

https://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=2492.0

Tamo imaš broj žiro-računa, pa uplati. Onda mi se samo prijavi da si uplatila :) Mogu da ti pošaljem poštom. Nema veze što nisi iz BG-a, prišivače i tako pravimo u NS-u :)

Znam Lazare, sve sam procitala nego zivim u Crnoj Gori pa mi je lakse i isplativije da mi to neko neko pokupi u BG  :)

Dakle, da se javim Rayueli na pm jel da :)

• 2 weeks later...
  • Author

Pošto vas ima dosta, a neki pišu na forumu da hoće prišivaljku, neki mi šalju pm, neki mejl, nema šanse da pohvatam ko šta želi. Dakle, hajd ovako:

Na prvoj stranici ove teme: https://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=2492.0 postoji žiro račun i objašnjenje koliko i kako uplatiti. Ko uplati, nek mi baci pm, i ja ga dodajem u spisak. Kad se spisak malo popuni, onda ćemo poručiti, i poslati svima poštom.

Pošto vas ima dosta, a neki pišu na forumu da hoće prišivaljku, neki mi šalju pm, neki mejl, nema šanse da pohvatam ko šta želi. Dakle, hajd ovako:

Na prvoj stranici ove teme: https://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=2492.0 postoji žiro račun i objašnjenje koliko i kako uplatiti. Ko uplati, nek mi baci pm, i ja ga dodajem u spisak. Kad se spisak malo popuni, onda ćemo poručiti, i poslati svima poštom.

Jel ovo važi i za nas što stanujemo na 10 min od tebe?  :?  :P

Hoce ova tura biti gotova do 23. dec?

• 2 months later...

Ima li sta novo u vezi prisivaljki?

Krajem marta putujem za Rim,pa bih voleo da ih dobijem do tada,ako je moguce...

Ok,znam da Lazar nije tu,ali mi je rekao da ce zaduziti nekoga za ovo...

E pa posto se doticni/doticna ne javlja  zvizhd ,moram malo da vrsim 'pritisak'  :P

Било би фино и да се ураде налепнице. Биле би вишенаменске јер би могле да се поклањају људима на путовању, ми возачи бисмо могли да их залепимо на ветробран а нашла би се сигурно још нека намена.

@ Miloice nalepnice vec postoje ... s tim sto nisu stampane u poslednje vreme. A koristili smo ih vise puta, zalepimo ih tamo gde nam je neko pomogo pa kad neki novi STer dodje na to mesto zna gde moze da potrazi pomoc. Nasih nalepnica ima svuda po svetu!

Može nalepnice...

Možemo da štampamo i one nalepnice što se lepe sa unutrašnje strane stakla automobila. Osnovu imam, samo da vidimo da li ima interesovanja, i kako da ih distribuiramo.

To je išlo preko Lazara i računa i ja se ne bih petljao a evo, za Novi Sad možemo da se dogovorimo i odmah, pa već od utorka da štampamo i distribuiramo iz ruke u ruku.

Za Beograd npr. možemo kad bude sledeće kafansko veče, pa se tamo organizuje distribucija a ja ću ih odštampati u NS-u. Samo nemojte da bude baš u narednih 10 dana (Beograd). Mogu poslati Kiki fajlove, pa štampajte i u Nišu.

Za prišivače ćete morati ili da sačekate Lazara ili da se taj neko ko se prihvatio posla javi.

:mrgreen:

Imam ja jedan predlog!

Moj cale ima mini livnicu i radi livene privescice. Mozemo da napravimo privezak za kljuceve mali u obliku logoa sajta (cizma u trouglu) i to da jako lepo izgleda.

To bi bio savrsen poklon za nekoga. Mogu da se na isti fazon naprave privesci za lancice, pa cak i prstelje  ;D

Ima li zainteresovanih?

Imam ja jedan predlog!

Moj cale ima mini livnicu i radi livene privescice. Mozemo da napravimo privezak za kljuceve mali u obliku logoa sajta (cizma u trouglu) i to da jako lepo izgleda.

To bi bio savrsen poklon za nekoga. Mogu da se na isti fazon naprave privesci za lancice, pa cak i prstelje  ;D

Ima li zainteresovanih?

Super predlog!