Jump to content

Featured Replies

Moze da se dodje kod tebe kuci da se daju pare? meni tako lakse

Ne. Meni je teže :)

Mogu ja po Nikoli da posaljem pare?

Moze da se dodje kod tebe kuci da se daju pare? meni tako lakse

Ne. Meni je teže :)

Mogu ja po Nikoli da posaljem pare?

mozes ti meni slobodno da das pare, ako lazar ne prihvati reklamacije ne prihvatam.  :mah:

Ja ću ovih dana uplatiti, tj ako stignem sutra da odem do pošte, uradiću sutra, a ako ne, u ponedeljak.

Imam pitanje, ali nisam nasao prigodnu temu (posto ih ima dosta, a i dosta postova). Gde se mogu naruciti majice, nalepnice, bedzevi i.t.d.? Bilo bi lepo napraviti jednu temu koja bi bila stalno aktuelna objedinjujuci sve rekvizite, gde ce se nalaziti sve informacije i azurirati po potrebi, bez mogucnosti komentara, zbog preglednosti i ne kopanja po forumu (ako je to ikako moguce)...Ne zamerite ako mi je nesto promaklo, tek sam se ukljucio u ovu pricu.  :)

i palo mi je napamet jos nesto.

Sta mislite o tome da, recimo, pola ture prisivaljki bude sa belom pozadinom, da u slucajevima kada se prisiva na tamniji ranac, ili sta vec, bude uocljivija?

Pozdrav!

• Author

Trenutno se ne mogu naručiti nigde, jer ne postoje :) Prišivaljke su zgodne jer možemo da naručimo onoliko komada koliko nam je potrebno. Sa majicama je drugačije, bude jako skupo ako ne uzmeš bar 50 komada. Drugi problem je što nemamo nikakav dizajn za majice. Ako bi neko hteo da se okuša u kreativnom osmišljavanju kako bi trebalo da izgledaju, možemo da pokrenemo proces.

Zvao sam jednom neku firmu koja pravi magnete za frižider, da se raspitam kako to ide, i odgovorili su mi da je minimum 1.000 komada, i da onda izađe oko 1 evro komad. Da li želimo hiljadu magneta za frižider? :)

Bedževi mogu i u manjem tiražu, ako je kogod raspoložen da se okuša, nek se izvoli prijaviti.

Eto ja se mogu pobrinuti ako je potrebno, sa svojim likovnim znanjima, jel :) , za idejno resenje majice.

a bookmarkeri, hemijske, nausnice i novcanici? hihi

Ako vec zatrebaju majice il sta vec drugar drzi krojacku i stamparsku radnju cene bi bile smesne cak od 230din za majicu sa stampom.. na manje kolicina malo veca cena...sve radi.

Jej! Super bi bilo da imamo majcu! Nije komplikovano, mozemo da napravimo manufakturu ako hocete. http://www.instructables.com/id/Screen-Printing:-Cheap,-Dirty,-and-At-Home/

UV lampu imam, ove matirijale sve mozes nabiviti. Jednom kad napravis ram to dugo dugo traje. Sto je najbitnije otisak dugo traje, nije kao neke kupovne majce sa kojis se okruni boja. Samo treba da nabavimo majce, a moze i svoju da uzmes. Dobar je taj ram jer ga mozes stampati po bilo kakvoj tkanini. Jedini problem je sto ce slika biti jednobojna, ustvari meni nije problem tako najvise volim. Moze da se napravi da bude i u vise boja ali proces je zajebaniji.

Ako se interesujete za bedzeve kevina firma saradjuje sa nekom firmom koji ih pravi, imam kontakt pa mozemo pitati ako ima zainteresovanih.

zvizhd ja radio sito stampu od vizitki preko casa,solja,upaljaca,hemiski.... ma sve de moze se tepne natpis  zvizhd i masinu sam pravio

Kako jer lici  :maddd: lazare  :-[    jesam to radio jos kao klinac ali  Profi sam radio kao i milion drugih poslova,uradim dizajn i konture ostampam na laserskom stampacu ponudim musteriji nekoliko varijanti,napravim ram i premazem emulzijom zatim stavim papir na gornju stranu zapecem,isperem sito namontiram sito na masinu koju licno ja napravio sa cicom tj. on vario ja govorio kako sta... sipam boju i mazem spaklom mada sam uvek kuburio sa casama jer koristio obicno sito za ravnu stampu. Nema tu mudrolije prestao da radim jer to otrov covece ::crazy:

Što se tiče 'homemade' sito štampe, moram malo da se umešam. Moji prijatelji su to isto radili, sklepali ručno mašinu i štancali majce. Činjenica je da je to odlično izgledalo, ali sve dok se radi u jednoj boji. Problem je što ručno pravljena mašina nije toliko precizna da kad nanosiš drugu boju uklopiš savršeno. Oni su uspevali sa dve boje, ali kad je velika slika u pitanju, i kad nije bilo mnogo bitno da to bude baš idealno.  :)

Ako se bude radio naš logo, koji ima tri boje, i pritom, su te površine prilično male, da li si siguran da će to ispasti baš savršeno. Jer, naravno, ništa manje od savršenog se ne prihvata  ;D

A mozda moze da se svede i na dve boje. Recimo da je majica zuta (idealna boja za stop) onda mali trougao u sredini ne mora da se boji, isti je slucaj sa crnom i crvenom majicom.

ma ja ne bi ni radio al rade ljudi ok koriste i rotiraju sita imaju granicnik izvodljivo i zapeku posle boju tj. suse al sve zavisi od kvaliteta boja i materijala... nisu lose ne nalepnice kao one sto bile u politikinom zabavniku,digitalna stampa lepe se peglom na majicu.. ekstra stvarcice

• Author

Zasad je uplaćeno za 15ak komada. Što se mene tiče, mogu da ih poručim odmah i pošaljem vam za nekoliko dana, ali znam da će onda još gomila ljudi da se seti kako su i oni hteli, pa ću morati da ponavljam ceo proces. Drugi problem je što su samo Sloba i Nina napisali adresu. Ostalima mogu da šaljem tako što ću napisati samo ime i prezime na kovertu, pa ako stigne :P

Ja sam stavio adresu na uplatnicu ali ona nekim slucajem nije evidentirana. Najverovatnije je da radnici u posti zabusavaju i kucaju samo ime i prezime pa imajte na umu da bi trebalo dodatno napomenuti da se adresa obavezno upise.

E vala Lazare, nemoooj još, ja sutra uplaćujem, ispiti me drže budnim do kasno u noć, tako da kad se probudim pošte su već zatvorene :)

To neispisivanje pune adrese uplatioca je veoma česta pojava u poštama i bankama, zato smo za uplatu knjige Neutabanim stazama i insistirali da se svaka uplata dopuni propratnim mejlom u kome će biti navedana adresa uplatioca.