Jump to content

Featured Replies

Ja da javim da sam ispunio moju građansku dužnost :D.... I morao sam da mu naglasim da mi ubaci adresu, pošto sam video kako je kucao da je to preskočio :)

:? Nemam pojma sta sam ja gledao 3ceg rok ja mislio 12tog.. Uplatio danas samo 3 :( nece ovaj ludacic :P i i i Hvala direktore.

koji Sloba? Sloba Sloba ili Sloba ja?

Ova drevna budistička mudrost me je navela da se zamislim. I shvatih da ne znam! Sloba koji živi u Kralja Petra.

clap.gif' alt=':clap:'>

Obzirom da se "Sloba ja" cudi, ocigledno da je u pitanju "Sloba Sloba" ;D

Ali, adresa Kralja Petra mi je nesto sumnjiva... Ili mozda ja mislim na nekog treceg Slobu ::crazy:

Ako je u pitanju ulica naseg kralja Pere onda sam to ja  :)

A zasto sam to pitao, to je zato sto mi se cini da je Slobodan jedno od najcescih imena na forumu, ja ih znam bar 5

• 3 weeks later...
  • Author

Naručeno, biće gotove krajem nedelje. Molio bih sve koji su naručili da mi pošalju priv. poruku sa svojom adresom, jer na uplatnicama negde nema ništa, negde ima samo ulica ali nema grad, ili ima samo grad ali nema ulica itd :) Pa da sad ne bih morao da gledam šta imamo za koga, hajd' ne bilo vam zapoveđeno dajte adrese. Onda šaljemo početkom iduće nedelje.

• 2 weeks later...

;D prišivaljke stigle...... divne su  :dance:

svaka čast. Hvala lazare  :party: :party: :party:

Nadam se da su i meni poslate posto jos nisam nista dobio  :(  ili sam mozda postao trinaesto prase  :bag:

Poslate prošle nedelje... Ako je poštar ukrao, dobićeš nove o trošku organizacije, ništa ne brini.

Ako je od para od reklama onda bolje ne  ;D  Salu na stranu ;), nisam bio u NS duze vreme pa me nebi zacudilo da je "slucajno" upalo u sanduce nasih komsija penzionera (gori su od CIA, BIA, KGB i Facebooka zajedno zvizhd) sledece nedelje idem u Litvaniju na nedelju dana pa kad se vratim ako nestigne cujemo se.

• 3 weeks later...

lazare oko moje iskopano ......  :? a gde moje prisivaljke danas sam ih trebao pokloniti,svracali neki francuzi kod mene,biciklima iz pariza al ne znaju gde ce 6 meseci im na raspolaganju,idu za crnu goru pa ce grcku pa brodom za egipat pa pa pa pa usput ce razmisliti kuda dalje :D ..... bre steta nisam imao prisivaljke pa im jedino poklonio ciniju sa sitnim grozdjem zaledjenim :D i i ii i :maddd: salji prisivaljke

• Author

Evo :)

Primalac: Klub putnika Srbije, Miše Dimitrijevića 1, Novi Sad

Uplatilac: vaše ime, prezime i kompletna adresa

Svrha uplate: donacija

Broj žiro računa: 160 - 931061 - 08

Iznos: 180 dinara (pomnoženo sa brojem prišivaljki koje želite!)

(Banka Intesa)

Uzgred, poslaću sutra ovim preostalima što u prvom krugu nisu dali adrese. Hvala na strpljenju  flowers::

• 3 weeks later...