Followers 0

Tara

32 posts in this topic

E ovako mi da se javimo stigli smo pre nedelju dana ,ali ja nisam stigla da se javim ranije.

Inace da sumiram utiske Tara je nesto predivno!!!!Svakom bi prepotucila da ode,EXTRA smo se proveli.:)

Sve nam je bilo fenomenalno od smestaja ,ljubaznih domacina.Za njih samo reci hvale!I naravno ako nam se ukaze pono prilika eto nas ponovo kod njih i ponovo na Taru!

Priroda je prelepa,mir i tisina koja nam je preko bila potrebna,cist vazuh,zubor recica i potocica,prlepog jezera koje je neverovatno cisto mogu slobodno da ga uporedjujem sa morem  samo sto nije slano.Zaovinsko jezero je stavrno prelepo cak mi je mozda i lepse od mora,samo kada se setim kakva je boja jezera odmah bi se ponovo spakovala i pravac Tara!Od prelepih vidika sa kojih puca nezaboravan pogled na reku Drinu, Perucac ili samu planinu.

Sve u svemu bilo je mnogooo dobro,a najvise od svega mi se svidelo sto nije urbanizovano nego sto stvarno dozivite prirodu u svakom pogledu.

Tako da mogu da kazem da je Tara stavrno nasa najlepsa planina.

Veliki pozz

On 8/2/2010 at 7:08 PM, yowanna said:

Tako da mogu da kazem da je Tara stavrno nasa najlepsa planina.

Potpuno se slažem  ;)

A moze li se dobiti kontakt Vesne i Djure za Borovu krunu? I koji je red velicine cena? Moze slobodno na privatnu poruku da ne bude rekalama :)

Mozete li da mi preporucite neki ne papreno skupi smestaj gde moze da ode dvoje ljudi sa malim detetom (skoro 2 godine). Vazno nam je samo da ima kupatilo i da je koliko toliko cisto. Nismo izbirljivi, navikli smo i na sator, i na vrece, vozove i autobuse, i vracamo se tome samo da nindza malo poraste :) Za sada trazimo prirodu u nesto pitomijoj varijanti :)

Ukucaj na guglu "tara smestaj" i imas nekoliko dobrih sajtova, sa sve slikama i opisima objekata i lokacije, kontaktima i ponegde i cenama. Pozovi par brojeva za mesta koja ti se ucine lepim, pa ces vec cuti i trenutnu cenu :)

Ja bih ovih dana na Zaovinsko jezero, da malo odmorim od ljudi, gradova i guzve.

Nemam bas kamperskog iskustva, pa me zanima kakva je situacija sa kampovanjem tamo? Sator sam nabavila, ali ne znam da li mogu da ga postavim gde hocu ili postoje mesta predvidjena za to i gde da ih nadjem, posto mi guglanje nije pomoglo . :(

Svaka informacija je dobrodosla, posto osim satora i zelje da odem tamo, nemam ni jednu :D 

Planiram da ovog leta odem sa porodicom na Taru, produzeni vikend, priroda, setnja, NEMA mobilnog...

Trebaju mi vasa iskustva ko je bio ili ima pouzdanu informaciju.

Trazim vikendicu da je u sumi, dalje od civilizacije ali da je opremljena. Prvenstveno me interesuje cena jer sam trazio po netu i svuda je uglavnom CENA NA UPIT a ja stvarno nevolim da provesem ceo dan pored telefona da mi ljudi diktiraju cene koje su jednostavno mogli da okace na sajt...

Trazim znaci vikendicu sa kupatilom, kuhinjom, da je u sumi ili blizu sume ili jos bolje na obali jezera samo da je dalje od civilizacije :)

Pomagajte! Stvarno mi treba odmor :)