Jump to content

Featured Replies

Posted

Ja imam rezervisan let Malaysia Airlines-om iz Londona do Ho Chi Minh City-ja preko KL-a. U ambasadi Malezije u Beogradu su mi rekli da sam ok bez vize jer sam samo u tranzitu. medjutim, gospodin u ambasadi Malezije u Londonu (gde zivim) je insistirao na tome da mi je viza potrebna i da mi je oni ne mogu izdati bez nekog odobrenja od Ministry of Home Affairs. Ono sto mene interesuje je da li je noko od vas bio u tranzitu kroz KL sa srpskim pasosem i kakva je stvarna procedura jer ja ne znam kome da verujem.

Hvala unapred.

verovatno taj sluzbenik u londonu nije cuo sa su se nasi odnosi sa malezijom promenili nabolje...nemoj da te to brine, to se stalno desava da nasim gradjanima stalno daju pogresne informacije u konzulatima trecih zemljalja ako pitas u inostranstvu....

vizu mozes lako da izvadis u ambasadi u beogradu, samo uz avionsku kartu i pare na racunu...

znaci izvadi turisticku vizu, nemoj da se cimas sa tranzitnom.....

ja nisam isao u tranzit, ali moguce da neko bude pravio problem, avionske kompanije npr..

• Author

Kao i uvek, hvala na informacijama. Na zalost, putovanje u Beograd da bih vadio vizu nije opcija za mene jer nemam vremena za to. Avio kompanije nece praviti problem jer su mi oni rekli da kod njih u sistemu stoji da meni ne treba viza za tranzit. Zbog toga mi i treba iskustvo nekoga ko je bio u tranzitu kroz Maleziju jer jedina druga opcija koja postoji je da menjam avionsku kartu i idem preko Hong Konga ili Bangkoka.