Jump to content

Crna Gora - Ulcinj- Velika plaza - Ada Bojana (neverovatno!)

Featured Replies

Posted

Pozdrav kolege putnici!

Ja sam malo pre prvi put nabasao na ovaj vas forum i sajt i prijatno iznenadjen.

Upravo sam u procesu pisanja jednog putopisa po zapadnoj Evropi("Know how: Western Europe"), pa bi mogli da saradjujemo:)

Elem, zasto sam ovaj topic.

Imam jednu fantasticnu ponudu za ovogodisnje letovanje, mahom namenjeno studentima, ali avanturisti se uklapaju :D, kao i studenti avanturisti.

Malo pre sastavih flajercic pa evo da vidite o cemu se radi. Ako se interesujete mogli bi da se kuckamo. Mislim da je vise nego privlacno. :)

th_Flajer1.jpg

Udruzenje "Srecno trece doba" trazi avanturisticki nastrojene studente? Sta je ovo? Penzosi traze piletinu za orgije?

Udruzenje "Srecno trece doba" trazi avanturisticki nastrojene studente? Sta je ovo? Penzosi traze piletinu za orgije?

xaxaxa  :happyyy:lol::

• Author

:LOLLL:...jeste taj naziv organizacije keva,

ali tako ti je kad napunis 70 godina a oces da imas udruzenje gradjana.

Pročitao sam. Iskreno, mislim da je ideja odlična. Svaka čast dedi, skidam kapu.

E da, još nešto. Ako bi vam koristila promocija, možete napisati neki zanimljiv tekstić za naslovnu stranicu sajta, pa da objavimo. Par fotki i za nijansu elaboriranije od ovog na koji si dao link.

• Author

To bi bilo divno. Javicu se narednih dana sa malim sredjenim tekstom i par nekih interesantnih fotki, samo da mi prodju ispiti. Hvala veliko.

Zašto baš studenti?

Ako je ciljao na populaciju koja nema dovoljno finansijskih sredstava, zašto onda ne poziva svoje vršnjake penzionere, kojima bi verujem više prijalo takvo druženje?!

• Author

Pa kazem generalno je nebitno, tj nije ograniceno samo na studente.

Ja sam napravio flajer na taj nacin, buduci da sam i sam student, znam plitkost naseg dzepa.

I stvarno interesovanje je fantasticno.

Ne znam zasto toliko potencirate to "druzenje" ;).

Ja to nigde nisam rekao. Covek ima svoj ritam, nezavisno od svojih gostiju. Generalna prica je da je kod njega uvek puno gostiju, pa buduci da je prosle godine prosirio stambene kapacitete, dosao je na tu ideju oko simbolicnog placanja najamnine :)

Takodje, kad zamisjate u svojoj glavi nekog dedicu od 70 god, to sigurno nje Zoki. ;D Na sliku koju imate u glavi oduzmite 20god. Rekoh da se bavi jogom vec 10 godina.

• 1 year later...

Nadam se da nije problem sto se ubacujem u temu...Zna li neko gde ima povoljan smestaj u Ulcinju, dvokrevetni? Da je bio i tome sl.? Hvala. :)

• Author

Ovo je tema od prosle godine, ali je zapravo jos uvek aktuelna.

Bas sam hteo ovih dana da postavim novu temu.

Dakle smetaj u Ulcinju, par kilometara od centra grada, pored velike plaze.

1 evro noc.

Ako su potrebne dodatne informacije : [email protected]

Rekoh, dvokrevetna soba....pozeljno sa sopstvenim kupatilom. Privatni smestaj, naravno. Je li neko letovao u takvim uslovima u Ulcinju? Dajte neku preporuku. ::crazy:

Moze li neko da napise iskustva od prosle godine?

Moj drugar iz BG ima kucu u Ulcinju i sve ove protekle godine letuje tamo.Kaze da je sve ok i da niko nikoga ne dira ali svake godine ima sve manje i manje turista iz ovih nasih krajeva.Provod je zagarantovan,turbo folk bije na sve strane :music:

Nemam predrsude o bezbednosti. ;) Jedino me smestaj zanima. Poslednji put sam bio u Ulcinju kao dete, pre 20-ak godina. Dosta toga se promenilo i nemam predstavu gde bih se mogao smestiti. :kamp:

• 4 weeks later...

Htela sam da idem sa drugarima ovog leta na kampovanje na Adu Bojanu ali, sada videh ovo  :)

Imam isto pitanje kao slobo665, je l' bio neko mozda kod ovog dedice? Malo sam nepoverljiva  :?

Pa nepoverljivi treba da sede kuci. U kranjem slucaju odes, ako ti se ne svidi a ne vidim zasto ne bi, odes i nadjes smestaj kod prvog komsije koji izdaje sobe za 5-10eura.

Meni se ova ideja fenomenalno svidja i verovatno bi pohitala i ranije da sam znala.

Samo napred.

:party:

• 8 months later...

Proslo je skoro godinu dana, pa redno bi bilo da se javim. ;D Bio sam u Ulcinju krajem juna 2010. Izguglao sam na nekom sajtu izdavanje soba na putu za veliku plazu, 4km od centra Ulcinja, dakle malo izvan samog grada, sto je meni licno vise odgovaralo. Cena je bila 6eur po osobi. Sandro je decko s kojim se lako moglo dogovoriti, tako da sam po dolasku imao prevoz od Bara do Ulcinja za 6eur. Bogme, voznja je dobranih pola sata, oko 30 km-a...za dve osobe po toj ceni - tesko da se moglo i lokalnim autobusom, o taksiju da ne pricam. :banana: Ista akcija i kad sam se vracao za Bg.

Kuca se nalazi pored samog puta za Adu Bojanu. Soba dvokrevetna, klimatizovana, sa friziderom, jako cisto i pedantno. Vode je bilo 24h posto su povezani na gradski sistem + imaju sopstveni bunar sa hidroforom.

Lep provod za tih 8 dana, koliko sam bio. Vreme je bilo izvanredno oko 27-28c, svaki dan sem poslednjeg kad je malo zarosilo. Voda jaaaako topla,  zahvaljujuci plitkom dnu. Vetar konstantno pirka sto je klasika za veliku plazu, a u podne ume da dune i malo jace. :D Na kasiku svaki dan vecera u hotelu Olimpik (dogovorio se s osobljem da se privalim standardnim gostima restorana, a da platim klopu iz svog dzepa). Hotel pred pocetak sezone nije imao mnogo gostiju, pa je tako nesto bilo moguce. Svedski sto. 2-3 jela u opticaju i propratne djakonije, tako da nije bilo sanse ostati praznog stomaka. To je bilo nesto 6-7eur po osobi. U svakom slucaju, bolja opcija od bilo koje ulicne klope i rizika po stomak. :eat:

http://i51.tinypic.com/xatcox.jpg

- crvena tackica je kuca, a plava je hotel. 6-7 minuta penzionerskog hoda.

Sve u svemu, na kraju jako zadovoljan. :stop:

• 2 years later...
  • 1 month later...

Mimo ovoga za 1 evro, zna li neko gde ima neki smestaj za do 10 evra?

Hvala mnogo!

Da postavim ovde pitanje vezano za crnu goru.

Kupio sam autobusku kartu, po datumu treba da krenem sutra za bar, postoji li mogucnost da se za jedan dan pomeri putovanje posto mi je iskrslo nesto, idem preko laste?

Можеш, сад не знам да л ће нешто да ти наплате или је за џ. Рецимо ако враћаш карту узму ти 10%.