Jump to content

Featured Replies

Posted

danas sam bio u intersportovoj prodavnici u merkatoru i prijatno se iznenadio:

od danas (16.6.) pa do 30. 6. daju popust od 20 posto na sve kupovine iznad 3000 dinara.. znaci, svi kojima trebaju rancevi ili vrece, ovo je odlicna prilika.. nasao sam i vrecu koja bi mi inace bila taman preskupa, a ovako se uklopila u budzet.. neka, od 800 grama, koja bi trebalo da bude light comfortna na 6 stepeni, a trebalo bi da me spase od smrzavanja u ekstremnim uslovima cak i na -8...

eto, jeste reklama, ali potencijalno vrlo korisna mnogim clanovima trevelersa, pa reko', da prosledim :)

ajd, lepo putujte, ja krecem vec u sledeci cetvrtak, na stoperski put po bliskom istoku (turska, sirija, jordan, liban)...

drugarica i ja smo takodje danas bile i zaista nije malo tih 20%..

Nego, vrlo obratite paznju na to koji je price tag! na rancu koji nam je odgovarao  onaj koji je bio izlozen stajalo je 4.900 i kada smo prochachkale po rafu.. nashle smo identichan po ceni od 3.790!!! Pitale prodavca u chemu je rech.. I kao.. Pppppaaaa.. nemam pojma..

popust + 20%> 2*McKinley 50l= 6000.. mislim da je to super!

Za neke stvari cene su spushtene, pa terba obratiti paznju....

poz

...nashle smo identichan po ceni od 3.790

Oće to. Ja sam pre par godina tamo pazario McKinleyjev 40l ranac za 900 dind?i, a svi ostali primerci su bili po 1600. Dodu?e, nisam ni?ta pitao prodavce. Isto mi se desilo (u to vreme) jo? bar jednom, ne sećam se ?ta sam kupovao.

U poslednje vreme me je pro?la navika da zavirujem u svaki primerak robe kod njih, ali... mo?da opet počnem 8-).

shoping shoping shoping...? :veselo

Dolazim u utorak u Bg i sve cu da pokupujem bre!!? ::crazy:

samo pozuri.... u intersportu na rasprodaji se stvari rasprodaju ekstremno brzo....sutra je nedelja a to je sem subote dan kada je u celom merkatoru ogromna guzva... preporucujem ti da dodjes sutra ili neko da kupi za tebe.....

samo nekoliko dana pre nego sto sam kupio "onaj prvi" ranac hteo sam da kupim veci po istoj ceni. U tom trenutku je bilo tri komada. Dva dana kasnije nije bilo nijednog pa sam bio primoran da kupim cuveni primerak :bang:

Preporucujem vam da ubuduce idete samnom u shoping opreme. Prvo u Budimpeshti kupim vrecu za spavanje za nepunih 10 eura zato sto sam naletela na "40% popusta u narednih pola sata" a pre neki dan zadesim se u Merkatoru, odsmekam ranac McKinley od 55l za 5000din pa josh popust 20% pa to dodje 4000din ... podnoshljivo... Dodjem na kasu kad ono ranac koshta 4200 a sa popustom je 3400din. Talentovana  za shoping  :-D

Preporucujem vam da ubuduce idete samnom u shoping opreme. Prvo u Budimpeshti kupim vrecu za spavanje za nepunih 10 eura zato sto sam naletela na "40% popusta u narednih pola sata" a pre neki dan zadesim se u Merkatoru, odsmekam ranac McKinley od 55l za 5000din pa josh popust 20% pa to dodje 4000din ... podnoshljivo... Dodjem na kasu kad ono ranac koshta 4200 a sa popustom je 3400din. Talentovana za shoping :-D

Bravo  clap  clap  clap

Hehe...

Sledece godine se otvara veliki Intersport i u Novom Sadu, i to Panonskom, Bokononu, i jos nekima pod prozorom  :-D

Tako ce i konformisti moci da kupuju ruksake...    :lol:

Salim se naravno.

:mrgreen:

Koliko sam ja cula taj Merkator ce biti zavrshen u septembru sledece godine. Do tad moracemo da se uzdamo u nashe drugare iz Bg-a da nam javljaju za ovakve popuste i rasprodaje.

Hvala drugari!

:tt:

• 2 weeks later...

Kupio sam ranac i vrecu za spavanje konacno, sav sam haaaaappyyyyyyyy klanj::serenade

Jeste da sam omasio popust za 3 dana, ali nema veze, moja sreca je beskrajna :)

Inace, uzeo sam McKinley Polar od 65+10l

cena?

• 5 months later...

Za kupovinu vecu od 5000din imate 20% popusta... ne znam do kada vazi ovo ali ako vam se nesto kupuje izvolite

:grin:

• 4 months later...

videh juce u intersportu da ima popust na vrece za spavanje - mckinley discovery i x-treme modeli. prosla cena 5570, sadasanja 3590. x-treme je teska 800 grama, deklarisana kao comfort 16C, limit comfort 12C, extreme 0C. Mala i lagana, super za leto. kome treba, a cena mu je ok, nek pozuri ;)

Gledao sam te vrece za 3500 u intersportu bas juce. Cak sam imao prilike i da spavam u toj vreci sad na midzoru i moje je neko misljenje da je to opet previsoka cena za tu vrecu. Nije toliko toplo bilo u njoj. Bar moje misljenje a nisam zimogrizljiv. Ja imam vojnicku vrecu za spavanje koja mi vrsi posao ali cu najverovatnije da kupim jos jednu. Manje vise to nego sam u bas bas potrazi za satorom za 3 osobe sa dulim zidom i tako tragajuci naleteo sam na sajt capriola (onih koji probaji bicikle) i video sam da imaju outdoor opremu koja je bas bas povoljna..bar je povoljnija od intersporta. Vrece su do 2500 i ta za 2500 je bas debela. Satori se krecu do 5500 i deluju mi ok. Marka je C-outdoor, ne kao C market :)) sta vi mislite o tome?

poz

imaju i mckinley xtreme light 800 bez toga comfort, s tim što je razlika u: comfort 10, limit comfort 6 i extreme -6 stepeni. takođe na popustu(3590, rekao bih, a bila 5570, rekao bih). ja sam našao dve takve(najmanje); ostale su iz comfort serije. jednu sa police sam uzeo za sebe, a druga je visila raširena. tako da.. obratite pažnju, iskoristite tu opciju kada je već, možda, imate.

• 3 months later...

Samo da podsetim da u novosadskom novootvorenom Merkatoru takođe ima Intersport prodavnica...ima zanimljivih stvari...

Samo da podsetim da u novosadskom novootvorenom Merkatoru takođe ima Intersport prodavnica...ima zanimljivih stvari...

Bio, video, i posto je bio neki popust od 20% sestra i ja kupismo po ranac :) Sad cemo videti koliko je delotvoran airflow sistem...

drugi put mani obaveshtavanje o dugachkim sajtovima i javljaj ovde za popust...

drugi put mani obaveshtavanje o dugachkim sajtovima i javljaj ovde za popust...

Eeeeee... Za popust sam saznao taman pre nego sto se zavrsio, a ne bih ni saznao da nisam bio uzasno radoznao da vidim kakva je ponuda u NS Intersportu...

Sto se tice McKinley ponude, moram da priznam da sam ocekivao vise. Kad sam bio u BG Merkatoru bez para i samo sa velikom zeljom da nabavim ruksak, cinilo mi se da je izbor mnogo veci (a mozda i jeste tako)...