Jump to content

Featured Replies

Posted

Ćao društvo. Imam dva mesta u autu za letovanje u Turskoj. Sve je podložno dogovoru. Išlo bi se otprilike u julu. Možete naći sami smeštaj a možete gde i mi. Cena otprilike za put i smeštaj bi bila otprilike oko 250E po osobi, ali opet kažem sve je stvar dogovora. 

Pozdrav, može li još koja informacija npr odakle se kreće, u koji deo Turske se ide, koliko se ostaje, koje je vozilo (zbog prtljaga)..? Hvala! 

• Author

Pa pazi sve je stvar dogovora. Ja krećem iz Beograda. U autu ima mesta za prtljag jer je auto karavan i može dosta da stane. Što se dela Turske tiče to ćemo se dogovoriti. Mi smo bili u Marmarisu i Fetijama, pa bi sada možda mogli da obićemo Antalijsku regiju. Ali ako vi imate neku želju recite. I ovo bi bilo neko aktivno letovanje. Znači dosta obilazaka raznih znamenotosti a ne samo plaža. Mada ako vi ne volite aktivni odmor onda možemo da vas dovezemo i ostavimo pa za 10 dana pokupimo. Znači sve može. Ono što bi sigurno bilo je da bi smo imali prenoćište negde usput ka tamo i ka ovamo. Prošli put smo bili  dana u Istambulu. I to je to. Planirajno letovanje zajedno. Ne mora da bude fiksni aranžman pa uzmi ili ostavi. 

• 4 months later...

Zdravo Mladene,

razmišljamo o letovanju u Turskoj krajem juna 2023. Išli bi svojim kolima, svejedno nam je gde, nisam bio autom u Turskoj pa ako vam je interesanto da putujemi zajedno, tu smo.... srećno